امروز سه‌شنبه 02 بهمن 1403

Tuesday 21 January 2025

واکسن آنفلوانزا به زودی در داروخانه‌ها توزیع می‌شود


1401/07/27
کد خبر : 3025
دسته بندی : سلامت
تعداد بازدید : 174 نفر

ایرنا: دکتر نادر توکلی افزود: واکسن آنفلوانزا در ۲ مرحله وارد کشور می شود که مرحله اول آن حدود ۱.۵ میلیون دوز وارد کشور و توزیع آن هم آغاز شده است، مرحله دوم هم وارد چرخه توزیع می شود.

وی تصریح کرد: این واکسن در مرحله اول در اختیار گروه های پرخطر مانند زنان باردار، افراد دارای بیماری زمینه ای و کادر پزشکی قرار می گیرد که برخی افراد مانند زنان باردار و کارکنان بیمارستان ها به صورت رایگان این واکسن را دریافت می کنند.
معاون درمان ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران ادامه داد: هنوز زمان طلایی برای تزریق واکسن وجود دارد و در مرحله دوم هم این واکسن در اختیار داروخانه ها قرار می گیرد تا در دسترس نیازمندان به این واکسن قرار گیرد و به عبارتی نگرانی از بابت توزیع این واکسن وجود ندارد.  

به گزارش ایرنا، دکتر مهدی گویا رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت هم امروز اعلام کرد: در روز شنبه پنجم مهر حدود نیمی از مقدار تعیین شده واکسن آنفلوانزا (تخصیص ۱.۵ میلیون دوز ) به معاونت بهداشت وزارت بهداشت تحویل داده شد که بلافاصله با هماهنگی قبلی، توزیع در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کشور آغاز شد. روند تحویل واکسن به سردخانه مرکزی واکسن در روز ۶ و ۷ مهر نیز ادامه دارد و به همین شکل توزیع به استان ها و شهرستان ها استمرار خواهد داشت.

۲۰ تا ۲۵ درصد دانش آموزان تهرانی حضور فیزیکی در مدارس دارند
توکلی همچنین در پاسخ به سوالی درمورد میزان حضور فیزیکی دانش آموزان در مدارس، گفت: ارزیابی انجام شده در شهر تهران، نشان می دهد که میزان حضور فیزیکی دانش آموزان در مدارس بین ۲۰ تا ۲۵ درصد است، در حالی که در شهرستان های اطراف تهران این درصد مقداری بیشتر است.
وی ادامه داد: استانداردهایی تعیین شده تا مدارس بتوانند به شکل حضوری به دانش آموزان خدمت ارایه کنند که رعایت آنها بسیار مهم است. طبق این اصول مدرسه ای که می خواهد به شکل حضوری کلاس ها را برگزار کند باید پروتکل های بهداشتی را به دقت رعایت کند.
توکلی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران یکی از استانداردهای وضع شده را حضور کارشناس بهداشتی برای دانش آموزان به خصوص دانش آموزان کمتر از ۱۰ سال اعلام کرد و گفت: مدارس باید اتاقی را برای نگهداری دانش آموزان مشکوک به بیماری کرونا در نظر بگیرند تا این افراد با سایر دانش آموزان در تماس نباشند.
وی افزود: در صورتی که دانش آموزی دارای علایم بیماری مانند سرفه، گلودرد و تب باشد، باید در این اتاق نگهداری و در اسرع وقت تحویل والدین شود تا در صورت مبتلا بودن، روند درمان آنان آغاز شود.
وی به والدین توصیه کرد دانش آموزانی که دارای علایمی مانند سرفه، گلودرد و تب هستند را به هیچ وجه به مدرسه نفرستند و اظهارداشت: آنها باید در خانه استراحت کنند تا پس از گذران دوران نقاهت و به دست آوردن بهبودی کامل به مدرسه بروند.
معاون درمان ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران همچنین گفت: مدارسی که استانداردهای بهداشتی را رعایت نمی کنند، حضور دانش آموزان به خصوص کمتر از ۱۰ سال منطقی نیست.


لینک کوتاه :
https://aftabir.com/article/show/3025
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید