امروز جمعه 16 شهریور 1403

Friday 06 September 2024

وکیل سایبری در تهران و آشنایی حوزه کاری آن


1401/07/27
کد خبر : 28722
دسته بندی : اجتماعی
تعداد بازدید : 19 نفر

گروه وکالت کیا وکیل به علت همکاری با پلیس فتا می‌توانند اطلاعات حقوقی را استخراج کنند و از حقوق شما به بهترین شکل دفاع کنند.

جرائم سایبری و اهمیت وکیل سایبری در تهران

برای جرایمی که علیه اطلاعات محرمانه افراد در سامانه‌های مخابراتی و رایانه‌ای صورت می‌گیرد، قانون مجازاتی در نظر گرفته است که این جرایم شامل موارد زیر می‌شود:
    شنود غیرمجاز
    جاسوسی رایانه‌ای
    دسترسی غیرمجاز
    کلاه‌برداری و سرقت مرتبط با رایانه
    جعل رایانه‌ای
    نشر اکاذیب و هتک حیثیت
‌    ایجاد اخلال و تخریب داده‌ها با استفاده از سیستم‌های مخابراتی و رایانه‌ای
    انجام جرایم علیه اخلاق عمومی و عفت
    سایر جرائم
    در دسترس قرار دادن یا انتشار محتویات آموزشی
‌    توزیع یا تولید و در دسترس قرار دادن هر نوع ابزار الکترونیکی مانند نرم‌افزارها یا معامله داده‌ها

وکیل سایبری و آشنایی با نکات مهم آن

هنگامی‌که وکیلی مدرک پایه‌یک دادگستری را کسب کند و سپس در زمینه جرایم مربوط به کلاهبرداری سایبری اطلاعات و تجربه لازم را کسب کند، وی را وکیل سایبری می‌نامند. وکیل سایبری در تهران و کرج توانایی حل پرونده سایبری، هک شرکت‌های بزرگ، هک‌های سایبری و موارد دیگر را دارد و می‌تواند با موفقیت این پرونده‌ها را به مرحله اجرای احکام برساند.
اگر امکان مراجعه حضوری به دفتر وکلا برای شما وجود ندارد، می‌توانید به‌صورت آنلاین و با مراجعه به سایت کیا وکیل از مشاوره رایگان بهره‌مند شوید. این مجموعه دارای وکلای ماهر و باتجربه است که به‌خوبی پاسخ تمامی سوالات شما را خواهند داد. مزیت روش آنلاین در این است که می‌توانید در هر زمان از روز به سایت مراجعه کرده و سوالات خود را مطرح کنید.


 وکیل سایبری در تهران

وکیل جرائم رایانه‌ای و کارهای آن

وکیل جرایم رایانه ای وکلای موسسه حقوقی کیا وکیل می‌توانند به دو صورت زیر برای حل مشکل شما اقدام کنند:
    مشاوره تلفنی در حد چند سوال و به‌صورت رایگان
توجه داشته باشید که در صورت نیاز به مشاوره دقیق و طولانی شدن مکالمه باید مبلغی را به‌عنوان حق مشاوره پرداخت کنید.
    مراجعه به‌صورت حضوری و عقد قرارداد که هزینه آن با توجه به نوع و میزان پیچیدگی پرونده مشخص می‌شود.
اما چه زمانی باید به دفتر وکیل جرایم رایانه‌ای مراجعه کرد؟
درصورتی‌که اطلاعات شما برای طرح دعوا و فرایند دادرسی یا طرح دعوا کامل باشد، نیازی به گرفتن وکیل سایبری نخواهید داشت. با توجه به اینکه بیشتر افراد اطلاعات کافی و کامل را برای رسیدگی به پرونده و قوانین آن ندارند، احتمال پیروزی در پرونده به میزان 90 درصد کاهش خواهد یافت. پس بهترین کار کمک گرفتن از وکیلی مجرب و ماهر است، به‌ویژه برای پرونده‌های دارای پیچیدگی قضایی.
به‌طورکلی در زمانی که به طرح دعوا نیاز داشتید، بهترین کار مراجعه به‌ سایت کیا وکیل یا مراجعه حضوری به دفتر آنها و درخواست کمک است.


 وکیل سایبری در تهران

وکیل جرائم اینترنتی

موسسه حقوقی کیا وکیل با سابقه درخشان و فعالیت وکلایی حاذق و با تجربه می‌توانند به‌صورت تخصصی برای رفع مشکلاتی مانند جرائم رایانه‌ای و اینترنتی اقدام کنند. این افراد با موفقیت‌ها و تجربیات بسیار می‌توانند پرونده‌های دارای پیچیدگی بالا را با اظهارنامه اصولی و دقیق در مدت چند هفته به سرانجام برسانند. به‌طورکلی وکیل پرونده را به‌گونه‌ای پیش می‌برد که بتواند نتیجه دلخواه خود را کسب کند.

 قوای قضائی برای تعیین محتوای مجرمانه چه کارهایی انجام می‌دهد؟

قوه قضائیه موظف است تا در مدت 1 ماه از تاریخ تصویب این قانون برای تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، کمیته‌ای در محل دادستانی تشکیل دهد. نماینده یا وزیر وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، تحقیقات و فناوری، علوم، اطلاعات، دادگستری، سازمان صدا و سیما، علوم انتظامی و سایر موارد به انتخاب کمیسیون صنایع و معدن مجلس شورای اسلامی یک نفر خبره و نماینده مجلس شورای اسلامی به انتخاب کمیسیون قضایی و حقوقی و با تایید مجلس شورای اسلامی یک نماینده را برای تشکیل کمیته انتخاب می‌کنند.
لازم به ذکر است که دادستان کل کشور، ریاست کمیته را بر عهده دارد. به‌طورکلی باید به نکات زیر توجه داشته باشید:
    کمیته موظف است که به شکایات مرتبط با مصادیق پالایش‌شده رسیدگی کند و برای آنها تصمیم بگیرد. توجه داشته باشید که رای کمیته قطعی است.
    افرادی که خدمات میزبانی را ارائه می‌دهند، موظفند که به‌محض دریافت دستور کمیته تعیین مصادیق مذکور یا مقام قضایی مسئول رسیدگی، از ادامه دسترسی به اطلاعات محرمانه ممانعت کند. اگر به‌صورت عمدی از اجرای این دستور خودداری کنند، آنها را منحل خواهند کرد.
اگر به علت بی‌مبالاتی و بی‌احتیاطی زمینه دسترسی به اطلاعات شخصی را فراهم کنند، ابتدا به جزای نقدی بین 20 تا 100 میلیون ریال محکوم خواهند شد. در مرحله دوم بین 100 میلیون تا 1 میلیارد ریال و در مرتبه سوم، بین 1 تا 3 سال محکوم به تعطیلی موقت خواهند شد.
    افرادی که خدمات میزبانی را ارائه می‌دهند، موظفند که در صورت آگاهی از وجود محتوای مجرمانه به کمیته تعیین مصداق اطلاعات لازم را بدهند.


 وکیل سایبری در تهران

سخن پایانی

در این مطلب سعی کردیم به معرفی وکیل سایبری و نکات مهم آن بپردازیم. با توجه به اینکه امروزه جرائم سایبری مانند کلاه‌برداری‌های اینترنتی افزایش‌یافته است برای موفقیت در پرونده باید به موسسه حقوقی کیا وکیل مراجعه کنید. همچنین می‌توانید به‌صورت غیرحضوری و آنلاین مشاوره رایگان داشته باشید و سوالات خود را مطرح کنید.


لینک کوتاه :
https://aftabir.com/article/show/28722
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید