امروز چهارشنبه 03 بهمن 1403

Wednesday 22 January 2025

نقش آهن فلز در سازه های صنعت ساختمان


1401/07/27
کد خبر : 24850
دسته بندی : اقتصادی
تعداد بازدید : 102 نفر

ساخت سازه و استحکام بنا

یکی از موضوعاتی که در ساخت و ساز درحال بررسی می باشد کاربرد و اجزای بکار رفته در بنای سازه است. استحکام بنا و سازه رابطه مستقیم با نوع مصالح بکار رفته و ابزار آلات مصرفی در سازه می باشد و یک امر مهم محسوب می شود در این مقاله می خواهیم به سه آیتم مهم نیلینگ ، نبشی و ورق گالوانیزه در ساخت و ساز اشاره کنیم با ما همراه باشید.

نیلینگ

مهمترین و دشوارترین بخش در مهندسی خاکبرداری و گودبرداری می باشد و که در جهت حفظ امنیت انسان ها داخل و خارج از محل گودبرداری شده و همین طور ساختمان های مجاور و در جهت افزایش ایمنی باید دیواره ها آن را با سازه های نگهبان مهار کرده و عملیات پایدارسازی را انجام داد که البته می توان  به تکنیک نیلینگ در این خصوص اشاره نمود.
تکنیک نیلینگ در احداث و ساخت بنا در زمین هایی که خاک سستی است که باید در ابتدا پی ساختمان را سفت کنید و پس از اطمینان نسبت به احداث بنا اقدام نمایید و از آنجایی که این عملیات در شهر انجام می شود شما مجبور به استفاده از روشی می شوید که مناسب شهر ترک و یا خرابی ساختمان جلوگیری گردد.
 
روش نیلینگ با روش مهارسازی بسیار شباهت دارد. در روش نیلینگ به صورت مرحله به مرحله و  از بالا به پایین  شروع می شود و در هر مرحله از دستگاه های حفاری مختص چاهک های افقی و مایل در بدنه دیواره گود حفر کرده و درون آنها را با کابل های پیش تندگی قرار داده می شود و بعد از آن با تزریق بتن درون چاهک ها به مهار کامل کابل ها کمک می شود و با استفاده از جک های ویژه کابل ها کشیده شده و می توانید انتهای کابل را بروی سطح دیواره گود مهار کنید.
 جهت انجام محک کردن درون چاهک را با بتن پر کنید و زمانی که از سخت شدن بتن و همین طور محک بودن کابل ها اطمینان حاصل کردید جک را آزاد نمایید با این کار نیلینگ می توانید نیروی موجود در کابل ها را فشرده نموده و همین امر منجر به فشرده شدن خاک و افزایش تراکم و همین طور کاهش رانش زمین را در پی دارد.

روش نیلینگ به شما کمک میکند نیروی رانشی زمین در دیواره ها منظقه گود برداری شده را به خاک های دیواره منتقل کرده و از آنجایی که خاک بدنه انتهایی همانند سازه عمل کرده و توانایی تحمل جداره ها را افزایش می دهد.

مراحل و فرآیندهای تولید ورق گالوانیزه

ورق روغنی ورق پایه برای تولید و ساخت ورق گالوانیزه است.
ورق های روغنی که در طی فرآیند نورد سرد تولید می شوند توسط جوشکار بهم اتصال پیدا می کنند تا یک نوار پیوسته تولید گردد.
پیش از وارد شدن به مرحله بهره برداری و تولید ورق باید آن ها را در طی فرآیند اسید شویی به کمک مواد قلیایی چربی زادیی شود تا سطح فلز عاری از هر نوع ناخالصی شود.
 
در اجرای فرآیند بعدی آنیل ها عمل می کنند و کلاف های تمیز توسط اتمسفر محافظت می شود. در مرحله آنیل بسته به کاربرد نهایی ورق سه فرآیند پیشگرم، گرم نمودن و همدمایی و در نهایت توسط سیستم خنک کننده، دمای لازم برای ورود به مرحله حمام مذاب را مهیا می نمایند.
از مزایای استفاده از ورق گالوانیزه  میتوان  به کاهش مدت زمان تولید گالوانیزه ،ظاهر با کیفیت نسبت به سایر ورق های فلزی ، در طی عملیات گالوانیزاسیون تمامی سطح و گوشه های ورق در برابر عوامل محیطی محافظت می شود. ، دارای قابلیت فرم دهی و شکل پذیری ، داشتن قابلیت جوشکاری اشاره کرد.

کاربرد نبشی

نبشی در صنعت کاربرد های متفاوتی دارد و با توجه به نوع کاربرد و سازه مد نظر دارای انواع متفاوتی می باشد.پروفیل نبشی از دو ضلع عمود بر هم تشکیل شده است.نبشی یه صورت مرکب و منفرد در پروژه های ساختمانی مورد استفاده می باشد. این پروفیل L شکل یکی از مهمترین سازه های فولادی محسوب می شود
از کاربردهای نبشی در ساخت و ساز می توان به موارد زیر اشاره کرد
 
اتصال پل ها به ستون ها ، اتصال تیرآهن ها به بیم های باربر ، اتصال ستون ها به صفحات در فونداسیون
ساخت ستون ، ساخت خرپا ، ساخت سقف کرمیت برای بال بالایی تیرچه ، برای اتصالات ساده اعم از اتصال نبشی جان، اتصال نیم گیردار و گیردار و … استفاده می شود. به طور کلی از نبشی به دو صورت شاخه و خرد (نبشی لقمه) در صنعت استفاده می گردد.

محصولات آهن فلز

برای تهیه و سفارش انواع محصولات کاربردی در سازه ها با مراجعه به سایت آهن فلز میتوانید از خدمات با کیفیت و درجه بهره مند شوید. شرکت آهن فلز رسام ایرانیان (افرا) با بیش از ۲۰ سال سابقه در زمینه مرتبط با نازل ترین قیمت ، سرعت در تحویل ، ضمانت اصالت کالا و پشتیبانی ۲۴ ساعته آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشد ، کلیه محصولات آهن فلز را میتوانید در سایت ما مشاهده بفرمایید.

منبع : ماهان مارکتینگ
دیجیتال مارکتینگ ، سئو سایت ، طراحی سایت ، طراحی پرتال ، تبلیغات اینترنتی ، تبلیغ در گوگل




لینک کوتاه :
https://aftabir.com/article/show/24850
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید