امروز جمعه 07 دی 1403

Friday 27 December 2024

بررسی علل عدم مراجعه به وکیل دادگستری


1401/07/27
کد خبر : 25721
دسته بندی : اجتماعی
تعداد بازدید : 118 نفر

 هرچه تعاملات اشخاص جامعه افزایش پیدا می کند در نتیجه آن نیاز های جامعه متناسب با آن افزایش می باید. یکی از نیاز های اساسی برای استحکام تعاملات در دنیا که امروزه شناسایی شده است مشورت با یک وکیل یا مشاوره حقوقی متخصص در راستای مسائل حقوقی می باشد. زمانی که حرف از مسائل حقوقی به میان می آید اکثر اشخاص نسبت به آن واکنش نشان می دهند و به دلیل فرهنگ سازی نادرست در کشور ما بسیاری از اشخاص این موضوع را به نوعی از مسائل خلاف عرف جامعه می دانند و بر این باور هستند که اگر شخصی مشکل حقوقی داشته باشد حتما یکجای کارش میلنگد و متاسفانه این باور نادرست سبب بروز مشکلاتی عدیده برای اشخاص می گردد. گروهی دیگر از افراد جامعه هم نیز بر این باور هستند که مشورت با وکیل کاری بیهوده بوده است و تنها ریختن پول در جوی آب است و معمولا هم به همه می گویند وکلا هیچ کاری نمی کنند و تنها پول میگیرند که حرف بزنند، خودم از وکلا بهتر صحبت می کنم و ... اما واقعا اینگونه است؟

علل اصلی عدم مراجعه به وکیل

با بررسی های به عمل آمده در این خصوص می توان اشخاصی را که اینگونه تفکری دارند  به دو گروه تقسیم نمود گروهی اول اشخاصی هستند که به دلیل عدم توانایی مالی ، به دنبال بهانه ای می گردند تا خود را قانع کنند که نیازی به مشورت با وکیل متخصصی نداشته و خودشان قادر هستند از پس این مشکلات برآیند اما گروه دوم به دلیل عدم فرهنگ سازی نادرست جامعه و تصور این موضوع که اگر مبادا مشکلات حقوقی خود را با شخصی درمیان بگذارند آن شخص وی را چگونه قضاوت خواهد کرد، به شخص متخصصی مراجعه نمیکنند.

نتیجه عدم مشورت با وکیل متخصص

تصور کنید که شما و یا یکی از اعضای خانواده شما خدای نکرده مبتلا به بیماری خاصی شوند، شما در این حالت چه اقداماتی برای حفظ سلامتی خود و خانوادتان انجام می دهید؟ آیا از دوستان و اقوان خود می خواهید تا وی را درمان نمایند و یا به دنبال پزشکی متخصص می گردید؟ قطعا به دنبال بهترین و متخصص ترین پزشک در راستای درمان بیماری قدم بر میدارید فارغ از آنکه چه هزینه ای برای شما دربرخواهد داشت چراکه می دانید حفظ جان و سلامتی یکی از اولویت های اصلی هر شخصی است  اما اگر به چند صد سال پیش رجوع کنیم ، آیا اشخاصی که در آن دوران میزیستند هم برای کوچکترین بیماری خود به پزشک مراجعه می کردند و یا خود درمانی انجام می دادند؟ حتی برخی نیز پزشک را جادوگر می دانستند که قرار است روح آن ها را تسخیر کند.
مشکلات حقوق هم نیز همانند همان بیماری های ساده ای هستند که اگر پیشگیری نشود می تواند مانند یه توده سرطانی زندگی و آینده شما را نیز تحت تاثیر خود قرار دهد و شما را به نوعی فلج نماید.  چگونه شخصی که قادر نیست مشکلات حقوقی خود را با فردی متخصص در میان بگذارد و طلب راهنمایی از وی نماید، می خواد از حق و حقوق خود در محاکم که محلی پر استرس و تنش زا است دفاع کند؟ از سوی دیگر اشخاصی که خودسر اقدام به حل مشکلات حقوقی خود می نمایند به دلیل عدم آگاهی و تسلط به مواد قانونی و عرفی جامعه، علاوه بر اینکه مشکلات خود را نمی توانند حل و فصل نمایند بلکه سبب بروز مشکلاتی بزرگتر خواهند شد که دیگر قابل جبران نخواهد بود و در پایان راه یا مال خود را است می دهند و یا راهی زندان خواهند شد.

چگونه با وکیل مشورت کنیم؟

اگر این سوال را چندین سال پیش از دوستان و آشنایان خود می پرسیدید قطعا یا شماره وکیلی را به شما می دادند و یا نشانی آن را. اما امروزه دیگر نیازی نیست حتی مشکلات خود را با اطرافیان درمیان بگذارید تا شما را راهنمایی کند و یا نشانی از وکیل به شما بدهند تنها کافیست یک سرچ ساده در اینترنت انجام دهید  تا بتوانید با وکلای متخصص ارتباط برقرار کنید. یکی از راه های دریافت مشاوره حقوقی آنلاین طرح پرسش حقوقی خود در سایت های مشاوره حقوقی است که یکی از گروه های وکلای فعال در عرصه ارائه خدمات آنلاین و حضوری حقوقی سایت مشاوره حقوقی آنلاین وکیلوند می باشد که در 24 ساعت شبانه روز دارای وکیل آنلاین هست و آماده ارائه خدمات حقوقی به شما می باشد
 شما می توانید با عضویت در این سایت از تمامی خدمات حقوقی آنلاین با هزینه ای بسیار پایین بهرمند شوید و در هر زمان که نیاز به مشاوره حقوقی داشتید از وکلای متخصص گروه وکلای وکیل وند خدمات حقوقی آنلاین و حضوری دریافت نمایید.
مشاوره حقوقی آنلاین وکیلوند


لینک کوتاه :
https://aftabir.com/index.php/article/show/25721
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید