امروز پنج‌شنبه 10 آبان 1403

Thursday 31 October 2024

چه کسانی داوطلب کاندیداتوری ریاست جمهوری چهاردهم شده‌اند؟


1403/03/14
کد خبر : 2408518
دسته بندی : سیاسی
تعداد بازدید : 206 نفر

 

تا پایان چهارمین روز از ثبت‌نام داوطلبان کاندیداتوری ریاست جمهوری ۱۳۷ نفر به ستاد انتخابات کشور مراجعه کردند که شامل ۱۵ خانم و ۲۲ آقا می‌شدند.

طی چهار روز گذشته محمدرضا صباغیان، مصطفی کواکبیان، عباس مقتدایی، قدرتعلی حشمتیان، سعید جلیلی، علی لاریجانی، محمود احمدی بیغش، محمد خوش چهره، عبدالناصر همتی، احمد رسولی نژاد، وحید حقانیان، مسعود پزشکیان، علیرضا زاکانی، حبیب‌الله ده مرده، محمدرضا میرتاج‌الدینی، زهره الهیان و فداحسین مالکی ، محمدمهدی اسماعیلی، مسعود زریبافان ، حسین افشارزاده ،حسینعلی قاسم‌زاده، محمود احمدی‌نژاد ، محمود صادقی  ، شهریار حیدری ، صادق خلیلیان، سید محمد مقیمی ، سرتیپ ایرج شاهوردی ،حسن محمدیاری ، مجتبی محفوظی، علی صوفی، محمدرضا پورابراهیمی،  حسین میرزایی ، غلامحسین رضوانی ، جلیل جعفری، سید غنی نظری ، محمد حسن قدیری ابیانه، محمد شریعتمداری از جمله ثبت نام کردند.

 

از صبح امروز؛ ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ و در آخرین روز از ثبت‌نام‌ از داوطلبان کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم الیاس نادران، حسن سبحانی، حسن کامران ، سیده حمیده زرآبادی ،   سیدقاسم جاسمی  ، ناظمی‌اردکانی،

علیرضا ورناصری  از نمایندگان ادوار،  اولین کسانی بودند که برای ثبت‌نام وارد ستاد انتخابات کشور شدند.

حجت‌الاسلام و المسلمین احمد اکبری مدرس حوزه علمیه قم هم از اولین داوطلبانی بود که همزمان با آغاز ثبت‌نام‌ها در ستاد انتخابات حاضر شد.

هم‌چنین حمید کریمی ، علی آذری ، محمد وحدتی از دیگر نمایندگان ادوارد بودند که پیش از ظهر امروز با حضور در ستاد انتخابات کشور ثبت نام کردند.

محمدرضا اسکندری وزیر جهاد کشاورزی دولت نهم هم آمد.

اسحاق جهانگیری معاون اول معاون اول رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم هم داوطلب متفاوتی از نمایندگان ادوارد بود که دقایقی پیش از ظهر امروز وارد ستاد انتخابات کشور شد.

حسن نوروزی، حسین گروسی  ، مهدی شیخ از دیگر نمایندگان ادوار مجلس بعد از ظهر امروز داوطلب کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری شد.

محمد رویانیان داوطلب یکی از فرماندهان پیشین پلیس راهنمایی و رانندگی هم با حضور در ستاد انتخابات کشور برای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری کرد.

****

الیاس نادران   پس از ثبت نام به عنوان داوطلب کاندیداتوری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور اظهار کرد: بنای من بر این است که مطابق قانون اساسی راهبردهای تامین نیازهای اساسی مردم که جزو اصول بر زمین مانده قانون اساسی است و بعضاً در اجرا با انحراف مواجه شده را سرلوحه قرار دهم. هیچ کدام از احزاب سیاسی از من دعوت نکردند و من مدیون هیچکدام نیستم.

این داوطلب کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری شعار انتخاباتی دولت خود را نجات اقتصاد ایران عنوان کرد و گفت: در سال ۱۴۰۰ در مجلس تصویب کردیم که در سال ۱۴۰۱ نظام بودجه‌ای کشور اصلاح شود، اما بعداً در جلسات فرا مجلسی تصمیماتی گرفتند که امروز شاهد نتایج آن هستیم.

حسن سبحانی   هم در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور با اشاره به مشکلاتی که به گفته وی کشور با آن روبرو است، گفت: الزام به اعمال ریاست قوه مجریه را صرفاً از مسیر حداقل اجرای همه اصول قانون اساسی، تنها راه مسالمت آمیزی می‌دانم که می‌تواند مشروط به همدلی و همراهی مردم صبور ایران طی یک برنامه منضبط و نفسگیر میان مدت، نرخ رشد تخریب منجر به عدم تعادل‌های موجود کشور را مقدمتاً کاهش و سپس کنترل نماید.

حسن کامران هم با بیان اینکه «من به پاکدستی اعتقاد دارم» اظهار کرد: امروز متاسفانه کارچاق کن‌ها بروز و ظهور دارند و هنوز هم کسی نتوانسته آنطور که باید با آنها مقابله کند؛ بر همین اساس نیز پاکدستی در چینش افراد بسیار مهم است.

حمیده زرآبادی  با گرامیداشت یاد اعظم طالقانی و زهرا شجاعی اظهار کرد: تلاشهای مستمر این دو نفر برای اینکه شورای نگهان تفسیری از رجل سیاسی داشته باشد، ثمربخش بود و امروز این اتفاق رخ داده است. خود آنان پیش ما نیستند، ولی ما نتایج تلاش‌های آن دو را شاهد هستیم.

قاسم جاسمی در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور گفت: یکی از دلایلی که به خودم اجازه دادم در انتخابات شرکت کنم این است که من در یک دوره ۴ ساله در مجلس شورای اسلامی حضور داشتم و در دوران نمایندگی مجلس ناظر بر فعالیت دولت بودیم.

حجت‌الاسلام احمد اکبری پس از ثبت‌نام در چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران حاضر در ستاد انتخابات کشور، اظهار کرد: هدف و ماموریت بزرگ ما رساندن ایران اسلامی به قدرت و رتبه اول جهان در ابعاد اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و دفاعی است و مسئول مستقیم انجام این ماموریت بزرگ شخص رئیس‌جمهور است.

وی افزود: قدرتمندشدن کشور، ریشه‌کنی فقر، رفع تبعیض، رفع فاصله جهنمی طبقاتی، ایجاد اشتغال و درآمد بالا برای همه از دستاوردهای دکترین این ماموریت بزرگ است.

محمد ناظمی اردکانی پس از ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران حاضر در ستاد انتخابات کشور با گرامیداشت یاد رئیس‌جمهوری شهید، اظهار کرد: رئیس‌جمهوری شهید به واژه‌هایی مانند خدمت، فداکاری، خستگی‌ناپذیری، هم‌سفره‌شدن با محرومان، سربلندی و عزت معنایی دوباره بخشید.

وی افزود: امروز با صدای رسا و با ادبیات خودشان می‌گویم والله بالله تالله دوران مدیریت سال‌های ۹۲ تا ۱۴۰۰ هیچگاه تکرار نخواهد شد. دولت پیشرو و خدمتگزار که تشکیل خواهم داد متعهد به انجام وظایف متعددی است.

علیرضا ورناصری پس از ثبت نام به عنوان داوطلب کاندیداتوری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور اظهار کرد: امروز مردم خواسته‌ها و انتظاراتی مبنی بر افزایش کمیت و کیفیت خدمت در زمینه‌ها و سطوح مختلف مدیریتی به ویژه در سطح عالی کشور و همچنین تداوم مبارزه با فساد دارند.

وی با تاکید بر اینکه رئیس جمهوری باید عهده دار مسئولیت اجرایی کشور باشد که مردم دار، مقتدر و عدالت گستر باشد، عنوان کرد: همه می‌دانیم که تحقق این هدف بزرگ با شعار و آرزو امکان پذیر نیست و باید از ظرفیت‌های مختلف کشور در این زمینه استفاده کنیم. کشور ایران دارای ظرفیت‌های بسیاری در ابعاد انسانی و طبیعی است.

علی آذری  هم  اظهار کرد: عرصه‌های مختلفی برای خدمت در دولت وجود دارد و ما نیز به دنبال این نیستیم که رئیس‌جمهوری را انتخاب کنیم که به تمام علوم عالم باشد.

وی افزود: رئیس‌جمهور باید تحصیلات هماهنگ‌سازی و علم توانمندسازی و اعتمادسازی و همچنین تجربه کاری برای ارتباط بین مسائل را داشته باشد. رئیس جمهور باید بتواند ظرفیت‌های مختلف قوه مجریه را فراهم کند.

 

هم‌چنین حمید کریمی  در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور، اظهار کرد: بعد از شهادت رئیس جمهور بر اساس تکلیف و احساس رسالت و مسئولیتی که کردم برای ثبت‌نام انتخابات ریاست جمهوری در ستاد انتخابات کشور حضور یافتم و امیدوارم با توکل به خداوند سبحان اگر توفیق داشتم به عنوان رئیس جمهوری و خادم ملت انتخاب شدم، با برنامه‌های مدون ایرانی سرافراز، قوی و مقتدر بسازیم.
 

محمدرضا اسکندری با بیان این‌که همه شرایط کشور شرایط حساسی است، اظهار کرد: علیرغم تلاش و خدمت دولتهای پیشین و همراهی و حمایت همیشگی و همه جانبه رهبر معظم انقلاب از آنها، کماکان با کاستی ها و کمبودها و مأموریت‌های نیمه کاره و نیمه تمام مواجهیم. این کمبودها و کاستی ها با توجه به ظرفیت هایی که در کشور وجود دارد، ارزیابی شده و قابل تامل است. ظرفیت های کشور در ابعاد گوناگون در سطح یک تمدن بزرگ تعریف می شود و با نگاه تحولی و تعاملی به سمت رفع کمبودها و جهش برای اعتلای همه جانبه ایران اسلامی قدم برخواهیم داشت.

اردشیر مطهری پس از ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران حاضر در ستاد انتخابات کشور، اظهار کرد: امروز ایران اسلامی نه تنها در منطقه بلکه در مناسبات بین‌المللی اثرگذار است و مشکلات کشور غالبا در داخل و معطوف به مسائل اقتصادی است.

وی یادآور شد: رئیس‌جمهوری هم می‌تواند حضور و مدیریت میدانی تاثیرگذار در جای جای کشور و در بین مردم داشته باشد و هم دولت را مدیریت کند. هم می‌تواند ولایت‌مداری را در حد اعلا پیاده کند و هم از ظرفیت‌های بسیار بالایی که قانون اساسی در اختیار رئیس‌جمهور و دولت قرار داده بهره ببرد.رعایت عدالت در توزیع ثروت و امکانات به ویژه در زمینه اقشار پایین و متوسط جامعه از جمله کارمندان، کارگران و کشاورزان تا جایی که احساس باخت در این اقشار که گردانندگان اصلی چرخ اقتصاد کشورند از بین برود، باید ادامه یابد.

 

اسحاق جهانگیری ظهر دوشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ پس از ثبت نام به عنوان داوطلب کاندیداتوری انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات کشور، اظهار کرد: مردم ایران همواره در پی آزادی، استقلال، عدالت و پیشرفت بوده‌اند و در تمام این سال‌ها تلاش شده است تا این اهداف محقق شود. علیرغم همه این تلاش‌ها و دستاوردهایِ حاصله، امروز، نتیجه رضایت بخش نیست، و روشن است که کشور در شرایط پیچیده، و مردم در وضعیت سختی قرار دارند.

وی با ابراز این عقیده که «حال ایران خوب نیست»، افزود: همه دستاوردهای متنوعی که کسب کرده ایم، نتوانسته است احساس بالندگی، رشد و توسعه، را ایجاد کند. تا نتوانیم از این واقعیت تلخ پرده‌برداری کنیم و درک درستی از چرایی مسائل پیدا کنیم، درب بر همان پاشنه می‌چرخد؛ پایداری مسائلی چون افزایش فزاینده تورم، رشد فقر و حاشیه نشینی، کاهش ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم ، ناترازی های نگران کننده در همه بخش ها از جمله انرژی، بودجه و نظام بانکی، احساس بی عدالتی، تبعیض و فساد، کاهش سرمایه اجتماعی و مشارکت جامعه دانشگاهی و نخبگان و افزایش پدیده مهاجرت، رویکردهای تنگ‌نظرانه و تبعیض‌آمیزِ جناحی؛ ایران امروز می‌تواند این تنگناها و چالش‌ها و حتی بحران‌ها را پشت سر بگذارد و چشم انداز راهگشا و امید بخشی را پیش روی خود ببیند.

محمد وحدتی  هم پس از ثبت‌نام در انتخابات ریاست‌جمهوری در جمع خبرنگاران حاضر در وزارت کشور، اظهار کرد: رئیس‌جمهور باید در مقابل ملت موجبات توسعه فرهنگی، سیاسی و اقتصادی را فراهم کند. امروز با ثبت‌نام خود در سنگر ریاست جمهوری همگام با ملت و با رهبری داهیانه رهبری کشور را در سیاست خارجی با توسعه دیپلماسی بین‌المللی و گسترش ارتباطات با کلیه کشورهای جهان به جز اسرائیل منحوس پیش خواهیم برد.

****

ثبت‌نام از داوطلبان کاندیداتوری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری از ساعت ۸ صبح پنجشنبه، ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ آغاز شده و تا ساعت ۱۸ ، امروز دوشنبه، ۱۴ خرداد ادامه خواهد داشت و گفته شده است که این زمان قابل‌تمدید نیست.

زمان رای‌گیری این انتخابات ۸ تیر ۱۴۰۳ تعیین شده و دلیل برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست‌جمهوری این دوره هم شهادت آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در سومین سال ریاست جمهوری سیزدهم، در تاریخ ۳۰ اردیبهشت امسال بوده است.

منبع: ایسنا


لینک کوتاه :
https://aftabir.com/article/show/2408518
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید