امروز یکشنبه 04 آذر 1403

Sunday 24 November 2024

پس لرزه های فحاشی ترامپ به ایران


1401/07/27
کد خبر : 3295
دسته بندی : بین الملل
تعداد بازدید : 91 نفر

در بخشی از این یادداشت آمده است؛

دستگاه دیپلماسی خارجی آمریکا به پرت و پلاگویی افتاده است. ترامپ نه از استانداردهای علمی و عملی دیپلماسی خبر دارد و نه ادبیات سیاسی را حتی در ارتباط با دو کشور در حال جنگ رعایت می‌کند. فحاشی و هتاکی او را باید پاسخ سخت داد، با پاسخ نرم نمی‌توان او را سر عقل آورد. این پاسخ باید قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باشد.

سر و صدای اراذل مسلط بر آمریکا را فقط با مقاومت موثر و کارکردی و با بالا بردن توانایی های قدرت ملی می توان خاموش کرد.

امروز دستگاه دیپلماسی آمریکا در چاه لات‌بازی سیاسی در داخل و خارج افتاده است. آنچه مردم ایران و جهان از دور ملاحظه می‌کنند، رونمایی از یک فروپاشی تمدنی است. دموکراسی لیبرال در آمریکا نه حکایت از حکومت مردم بر مردم دارد و نه بویی از آزادی و کرامت انسانی دارد. مردم آمریکا هر روز زیر ضربات مشت آهنین پلیس، گارد ویژه و نظامیان آمریکا طعم تلخ دموکراسی آمریکایی را می‌چشند و دولت‌های جهان نیز شاهد فروریزی پیمان‌های بین‌المللی و تغییرات در مفهوم روابط با دولت آمریکا هستند.

وزیر خزانه‌داری آمریکا دست روی ماشه جنگ اقتصادی دارد و حتی در این جنگ از غذا و داروی کشورهایی که در حال جنگ با آن‌ها هستند، دریغ ندارد.

لات‌بازی‌های ترامپ پاسخ دارد. اگر به «قدرت ملی» تکیه کنیم، پاسخ آن را زود پیدا خواهیم کرد.

به گزارش فارس، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه در یک مصاحبه رادیویی بار دیگر علیه ایران اظهارنظر کرده است.

او گفت: «ایران، این را می‌داند. آنها اخطار گرفته‌اند: اگر[...(استفاده از الفاظ رکیک)] و کار بدی علیه ما انجام دهید، بلایی سرتان می‌آوریم که تا حالا سابقه نداشته.»

استفاده رئیس‌جمهور آمریکا از الفاظ رکیک در این بخش از مصاحبه، مورد انتقاد برخی از کاربران فضای مجازی قرار گرفته است.

پایگاه روزنامه «ایندیپندنت»، در خبری فوری درباره این اظهارات ترامپ نوشت او هنگام صحبت کردن درباره ایران در برنامه رادیویی «راش لیمبو» (یکی از مجری‌های محافظه‌کار برنامه‌های رادیویی) از الفاظ رکیک استفاده کرده است.

پایگاه روزنامه «مترو» هم برای پوشش این خبر، ترامپ را فردی «بد دهن» توصیف کرده و نوشته استفاده او از دشنام فوراً با انتقاد در فضای مجازی روبه‌رو شد و بسیاری از کاربران، او را به دلیل استفاده از لحن نامتناسب با جایگاه ریاست‌جمهوری، مورد انتقاد قرار دادند.

دولت آمریکا بعد از خروج از «برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز علیه ایران، از جمله ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورده است.

ترامپ  وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.

در حالی که بیش از ۲ سال از این وعده می‌گذرد دولت آمریکا در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل ترامپ به خصوص در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.

منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند.


لینک کوتاه :
https://aftabir.com/article/show/3295
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید