امروز چهارشنبه 10 تیر 1405

Wednesday 01 July 2026

محمد پیروزرام، مدیر روابط عمومی سازمان منطقه آزاد مازندران خبر داد: تکمیل فرآیند ترخیص خودروهای پلاک منطقه آزاد مازندران با صدور دستور قضایی


1405/04/10
کد خبر : 2410806
دسته بندی : اقتصادی
تعداد بازدید : 18 نفر

محمد پیروزرام، مدیر روابط عمومی سازمان منطقه آزاد مازندران، از آغاز مرحله نهایی فرآیند ترخیص خودروهای پلاک منطقه آزاد مازندران خبر داد و اظهار کرد: با عنایت به شرایط ویژه کشور، ملاحظات قانونی و امنیتی حاکم و در راستای صیانت از حقوق شهروندان، فرآیند ترخیص این خودروها با پیگیری‌های مستمر مسئولان استانی وارد مرحله اجرا شده است.
وی افزود: با پیگیری‌های مستمر سازمان منطقه آزاد مازندران، در پی دستور استاندار محترم مازندران و با استناد به مصوبه شورای تأمین استان، همچنین با هماهنگی و تعامل مؤثر میان دستگاه‌های ذی‌مدخل به مدیریت و پیگیری رئیس‌کل محترم دادگستری استان، در روز جاری دستور قضایی لازم از سوی دادستان محترم شهرستان بهشهر برای ترخیص نهایی خودروهای پلاک منطقه آزاد مازندران صادر شد.
پیروزرام ادامه داد: بر اساس این دستور، مراتب به اداره‌کل گمرک و همچنین اداره‌کل بندر امیرآباد ابلاغ شده و دستگاه‌های مربوطه موظف شده‌اند در چارچوب قوانین و مقررات، نسبت به انجام وظایف قانونی و تسریع در فرآیند ترخیص خودروها اقدام کنند.


مدیر روابط عمومی سازمان منطقه آزاد مازندران با اشاره به همکاری گسترده دستگاه‌های مختلف خاطرنشان کرد: این اقدام نتیجه هم‌افزایی، تعامل سازنده و هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی، قضایی و امنیتی استان بوده و گامی مؤثر در جهت رفع دغدغه‌های شهروندان، تسهیل امور اجرایی و تحقق حقوق قانونی متقاضیان به شمار می‌رود.
وی همچنین از تصویب و اجرای تخفیف ۵۰ درصدی هزینه انبارداری خودروها خبر داد و گفت: در راستای حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان، با پیگیری سازمان منطقه آزاد مازندران و موافقت اپراتور بندر امیرآباد، ۵۰ درصد تخفیف در هزینه انبارداری خودروها اعمال شده است تا بخشی از هزینه‌های تحمیل‌شده به مالکان کاهش یافته و روند ترخیص با سهولت بیشتری انجام شود.
پیروزرام در پایان با قدردانی از همراهی مسئولان استانی اظهار داشت: جا دارد از حمایت‌ها و پیگیری‌های مؤثر جناب آقای دکتر یونسی، استاندار محترم مازندران، تعاملات ارزنده و نقش مؤثر جناب آقای دکتر پوریانی، رئیس‌کل محترم دادگستری استان مازندران، و همچنین تلاش‌های جناب آقای دکتر افقی، مدیرعامل و رئیس هیئت‌مدیره سازمان منطقه آزاد مازندران، در ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌های ذی‌ربط و فراهم شدن زمینه اجرای این مهم، صمیمانه تقدیر و تشکر کنیم.

https://mazandaranfz.ir

@mazandaranfz

گالری تصاویر

لینک کوتاه :
https://aftabir.com/article/show/2410806
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید