امروز پنج‌شنبه 24 آبان 1403

Thursday 14 November 2024

کنترل کرونا در تهران دشوار است / علت نگرانی از بازگشایی مدارس


1401/07/27
کد خبر : 2492
دسته بندی : سلامت
تعداد بازدید : 123 نفر

علیرضا زالی، در دیدار با مدیر کل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی و اعضای هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی و سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران، ضمن تشریح شرایط ویژه ای که در استان تهران برای کنترل اپیدمی کرونا حاکم است، فعالیت شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی را در این تکانه‌های اقتصادی ارزشمند خواند و افزود: با شیوع ویروس کووید ۱۹، فعالان اقتصادی در این حوزه با فلسفه حرفه‌ای کمک به مردم وارد میدان شدند.

وی با پرجمعیت خواندن استان تهران از لحاظ اقتصادی نسبت به سایر استان‌ها در کشور، بیان کرد: بالغ بر ۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در استان تهران سکونت دارند. از طرفی پدیده سکونت‌های غیررسمی در این استان بسیار شایع است، به طوری که ۱۲ تا ۱۳ درصد شهروندان در سکونتگاه‌های غیررسمی زندگی می‌کنند، این افراد وضعیت بهداشتی ضعیفی دارند و کنترل بیماری در این مناطق به مراتب سخت‌تر است.

زالی با اشاره به اینکه روزانه یک میلیون نفر به صورت شناور در ساعات آغازین روز به تهران وارد و در ساعات واپسین روز از تهران خارج می‌شوند، افزود: نکته حائز اهمیت این است که روزانه ۴۰۰ هزار خودرو فقط از استان البرز به تهران وارد می‌شوند. همچنین حاشیه نشینی، سکونت اتباع بیگانه و سکونت اتباع بیگانه فاقد کارت اقامت در تهران بیشتر از سایر استان‌ها مشاهده می‌شود.

فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران، عنوان کرد: در حال حاضر که مشاغل آموزشی فعالیتی ندارند، روزانه ۸۵۰ هزار نفر از مترو و ۸۰۰ هزار نفر از اتوبوس استفاده می‌کنند و حدود ۷۵ هزار تاکسی تحت پوشش اتحادیه تاکسیرانی مشغول به خدمت رسانی هستند. یکی از دلایلی که نگرانی بازگشایی مدارس را دوچندان می‌کند، افزایش استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی است.

زالی با تاکید بر اینکه کنترل بیماری در تهران دشوار است، جمعیت ۹۶۰ هزار نفری منطقه ۴ شهرداری را که معادل ۱,۵ برابر جمعیت استان ایلام است، به عنوان تنها یکی از مناطق استان تهران، مصداق این دشواری خواند.

فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران، با اشاره به چالش‌های حوزه دارو و تجهیزات در مواجهه با بحران کووید ۱۹، تصریح کرد: فعالان در این حوزه‌ها در طول سالهای اخیر به علت تکانه‌های متفاوت، با شرایط شکننده اقتصادی به استقبال کرونا رفتند. اوج گرفتن تحریم‌ها، افزایش قاچاق، نوسانات ارزی و مشکلات گمرکی امنیت اقتصادی را در دراز مدت با چالش رو به رو کرده بود.

به گفته وی، این عوامل موجب شد در شروع بحران کرونا، شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی از نظر اقتصادی و مولفه‌های تجاری شرایط کاملاً نامطلوبی را تجربه کنند.

زالی ضمن تقدیر از مسئولیت پذیری فعالان دارویی و تجهیزات پزشکی، گفت: شرکت‌هایی که فعالان اقتصادی این حوزه بودند با فلسفه حرفه‌ای کمک به مردم وارد میدان مبارزه با ویروس کووید ۱۹ شدند و علی رغم فشار تحریم‌ها تاکنون بقای شرکت‌ها در این شرایط را حفظ کرده‌اند.

وی در پایان در خصوص آغاز موج سوم در آینده‌ای نزدیک و گسترش بیش از پیش بیماری در پاییز پیش رو هشدار داد.


لینک کوتاه :
https://aftabir.com/index.php/article/show/2492
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید