به گزارش ایسنا به نقل از ارتش، امیر سرلشکر موسوی در حاشیه امضای این تفاهمنامه گفت: مجموعه نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی ایران از قبل هم همکاری هایی با معاونت علمی و فناوری رییس جمهور داشتند؛ ان شاءالله این جلسه و تفاهمنامهای که امروز امضا شد یک جهشی در ادامه این همکاریهای فیمابین، خواهد بود.
وی افزود: این تفاهمنامه در حوزههای مختلف زمینی، پدافند، هوایی، دریایی و فضایی است که امیدواریم موارد مدنظر معاونت علمی و فناوری رئیسجمهور و ارتش جمهوری اسلامی ایران، هم جهت بشوند تا بتوانیم پیشرفتهای خوبی را در آینده نزدیک شاهد باشیم.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهور نیز گفت: ما توسعه های زیادی در حوزه شرکتهای دانش بنیان و تکنولوژی های متعدد در حوزه ICT، نانو، تکنولوژی هوافضا و بسیاری از حوزه های جدید از قبیل حوزه لیزر در قالب شرکت های دانش بنیان و برخی مراکز پژوهشی داشتهایم.
وی افزود: یکی از اهداف ما در معاونت علمی و فناوری رئیسجمهور این است که بتوانیم این تکنولوژی را به سمت صنایع دفاعی سوق دهیم و صنعت دفاع نیز از این زیر ساختهایی که ایجاد شده، استفاده کند که امیدواریم با امضای این تفاهمنامه، این روند تسریع شود.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور ادامه داد: حوزههای همکاری متعددی با ارتش و صنایع دفاعی داریم، ما بیش از ۷۰ شرکت دانش بنیان داریم که محصول به حوزه دفاع میدهند، هم توسعه این شرکتها مدنظر است و هم اینکه شرکتهای جدید به این حوزه ملحق شوند. ستاری با اشاره به ساخت هواپیمای کوثر گفت: بخشهای متعددی از هواپیمای کوثر در شرکتهای دانش بنیان توسعه پیدا کرد و قطعاً این هواپیما به همین شکل باقی نخواهد ماند و خیلی از تکنولوژیهای جدید در آن توسعه پیدا خواهد کرد.
در این جلسه امیر دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش، امیر سرتیپ نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش و تعدادی از معاونان ارتش و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حضوری داشتند.