امروز پنج‌شنبه 24 آبان 1403

Thursday 14 November 2024

تکسیم یا سلطان احمد؟ کجای استانبول هتل بگیریم؟


1401/07/27
کد خبر : 24363
دسته بندی : تور
تعداد بازدید : 153 نفر
اکثر کسانی که می خواهند به استانبول سفر کنند همیشه از ما این سوال را می پرسند که هتل خود را در چه منطقه ای انتخاب نمایند. به طور کلی پاسخ مشخص و قاطعی نمی توان به این سوال داد. انتخاب یکی از محله های استانبول برای اقامت بستگی به روحیات، اهداف و بودجه افراد برای سفر دارد. استانبول شهر بسیار بزرگی است که از محله ها و مناطق زیادی تشکیل شده. تکسیم، بی اوغلو، آکسارای، سلطان احمد و ... نام محله ها و مناطق مختلف استانبول هستند. در ادامه به بررسی مزایا و معایب هر یک از محله ها می پردازیم.
شاخ طلایی یا خلیج استانبول
اگر شاخ طلایی یا خلیج استانبول وجود نداشت مناطق سلطان احمد و بی اغلو در کنار هم قرار می گرفتند و با هم همسایه می شدند. شاخ طلایی یا خلیج استانبول آبراهه ای است که به دریای مرمره و تنگه بغاز یا بسفر متصل می گردد. این بندرگاه طبیعی تاریخی امروزه محل توقف و عبور قایق ها و کشتی هایی است که به تنگه بسفر و بخش آسیایی استانبول می روند.
شاخ طلایی یا خلیج استانبول مناطق تاریخی و قدیمی استانبول نظیر سلطان احمد، فاتح، و امینونو را از محله های مدرن و جدید آن نظیر تکسیم، شیشلی و بشیکتاش جدا می نماید.
2 پل اصلی بر روی این آبراه وجود دارد، یکی پل آتاتورک است و دیگری پل گالاتا، که پل گالاتا مخصوصا مورد توجه و استفاده زیاد توریست ها قرار می گیرد به دلیل اینکه کوتاه ترین مسیر بین منطقه تکسیم و بی اغلو از یک طرف و محله سلطان احمد از طرف دیگر است. با عبور از روی این پل ها ماهیگیرانی را می بینید که سعی می کنند از این آبراه ماهی بگیرند. همچنین تعداد زیادی کافه و رستوران وجود دارد که می توانید در آن به تماشای حرکت قایق ها و کشتی ها بپردازید.
از جمله هتل هایی که در نزدیکی پل گالاتا قرار دارند می توان به هتل ریکسوس پرا و رادیسون بلو پرا اشاره کرد.
golden horn یا شاخ طلایی
منطقه سلطان احمد
انگیزه اصلی از اقامت و گرفتن هتل در منطقه سلطان احمد وجود مراکز توریستی و تاریخی استانبول نظیر مسجد ایاصوفیه، مسجد آبی، کاخ توپکاپی و بازار بزرگ استانبول در این منطقه است. تمام این جاذبه های توریستی به راحتی و با پیاده روی از محل هتل شما در منطقه سلطان احمد قابل دسترسی خواهند بود.

ایاصوفیه کلیسای مسیحیت شرق بود که در دوره امپراتوری بیزانس در سال 523 میلادی ساخته شد. پس از فتح استانبول توسط عثمانیان، سلطان محمد دوم دستور داد این کلیسا به مسجد تبدیل شود. به دستور سلطان سلیمان نقاشی های مسیحیت از در و دیوار ایاصوفیه پوشانده شد و در زمان سلطان سلیم دوم به معمار سنان دستور مرمت ایاصوفیه داده شد و پس از آن نیز نقش و نگاره های زیادی به ایاصوفیه اضافه شد. در زمان آتاتورک ایاصوفیه تبدیل به موزه شد و تا امروز نیز به همین شکل باقی مانده است.
ایاصوفیه
مسجد آبی یا مسجد کبود یا مسجد سلطان احمد یکی از شاهکارهای معماری اسلامی است که در دوران عثمانی به دستور سلطان احمد اول ساخته شد و به دلیل استفاده از کاشی های آبی در داخل آن به مسجد آبی نیز معروف گردیده است. این مسجد در مقابل ایاصوفیه ساخته شده و در نزدیکی کاخ توپکاپی که کاخ اصلی پادشاهان بوده قرار دارد. علاوه بر معماری زیبای این مسجد نکته قابل توجهی که در مورد این مسجد وجود دارد این است که این مسجد تنها مسجد ترکیه است که 6 مناره دارد. بعد از ساخت این مسجد، عده ای به سلطان انتقاد کردند که وی به تقلید از مسجدالحرام شش مناره برای مسجد کبود ساخته است. پس از آن سلطان هزینه ساخت مناره هفتم مسجدالحرام را تقبل کرد تا این انتقادها را آرام کند.
مسجد آبی
کاخ توپکاپی محل اقامت اصلی پادشاهان عثمانی بوده است. این قصر بین شاخ طلایی و دریای مرمره در استانبول واقع شده است و چشم اندازی بسیار زیبا به تنگه بسفر دارد. ممکن است در سریال حریم سلطان نماهایی مشابه کاخ توپکاپی را دیده باشید. با بازدید از این کاخ متوجه خواهید شد که هیچ اغراقی در نمایش زیبایی این کاخ صورت نگرفته است و حتی این کاخ بسیار زیباتر از آنی است که در این سریال نشان داده شده.
توپکاپی
اگر چه در طول روز این مناطق مملو از جمعیتی هستند که بیشتر آنها را توریست ها تشکیل می دهند اما با غروب آفتاب و تاریکی شب، سکوت و آرامش بر این منطقه حکمفرما می شود. ناگفته نماند بسیاری از توریست های اروپایی سکوت و آرامش این منطقه را می پسندند.

منطقه تکسیم یا بی اوغلو
بی اغلو منطقه ای است که در بخش اروپایی استانبول واقع شده و به وسیله آبراه شاخ طلایی یا خلیج از مناطق قدیمی استانبول جدا شده است. در زمانهای قدیم نام این منطقه به طور کلی پرا یا Pera بوده است.
اگر چه میدان تقسیم یا تکسیم، کاخ دلمه باغچه، منطقه زیبای گالاتا و برج معروف گالاتا، خیابان استقلال و ... همگی در منطقه بی اوغلو قرار دارند، اما این منطقه بیش از هر چیز دیگری به رستوران ها و کافه ها و زندگی شبانه اش شهرت دارد. بی اغلو و تکسیم در تمام طول شبانه روز و در همه روزهای هفته زنده و شلوغ است. ولی اصلا نگران نباشید چون بیشتر هتل های تکسیم در مناطق خلوت تری قرار دارند که از سر و صدا و شلوغی به دور است و از طرفی به راحتی می توان با یک پیاده روی چند دقیقه ای به قلب شهر استانبول رسید.
بی اوغلو
واقعیت این است که اگر قصد سفر به استانبول را دارید باید بدانید که شما در هر دوی این مناطق کار خواهید داشت و ممکن است چندین بار در طول سفر خود بین این مناطق گذر کنید. خوشبختانه در استانبول وسایل حمل و نقل عمومی زیادی وجود دارد که می توانید از آنها برای گذر بین این مناطق استفاده کنید، اگر هم بخواهید می توانید از تاکسی برای سفر استفاده کنید که البته هزینه آن نسبت به ایران بسیار بیشتر است.
در میدان تکسیم یا تقسیم ایستگاه متروی تکسیم قرار دارد. یکی از خطوط قطار در این ایستگاه خطی مستقیم به نام فونیکلار است که از میدان تکسیم به کاباتاش می رود و پس از آن می توان از کاباتاش به وسیله تراموا با عبور از پل گالاتا به منطقه سلطان احمد رفت. پس از گذر از چند ایستگاه به بازار بزرگ و پس از آن به ایاصوفیه، مسجد آبی و توپکاپی خواهید رسید. با ادامه دادن مسیر به منطقه زیتون بورنو و خیابان مرتر خواهید رسید. مرتر خیابانی است که خیلی از مغازه داران و بوتیک داران ایرانی برای تامین اجناس خود به آن سفر می کنند. اگر به دنبال خرید لباس های ترکیه ای با قیمت مناسب هستید می توانید به منطقه مرتر سر بزنید.
اکثر مسافران ترجیح می دهند در منطقه تکسیم یا بی اوغلو اقامت داشته باشند. می توانید صبح ها که از خواب بیدار می شوید به دیدن مناطق تاریخی و گردشگری در استانبول بپردازید و بعد از ظهر و شب که به هتل خود در منطقه تکسیم باز می گردید پس از یک استراحت مختصر و صرف شام و لذت بردن از اتمسفر و محیط زنده منطقه تکسیم به هتل خود بازگردید.

تور استانبول
جهت رزرو هتل های استانبول به صورت جداگانه و یا رزرو تور کامل استانبول می توانید به سایت آفتاب تراول سر بزنید و یا با شماره تلفن 88559925 و یا 23044444 تماس حاصل فرمایید. همکاران ما در آژانس آفتاب تراول در خدمت شما خواهند بود.

لینک کوتاه :
https://aftabir.com/index.php/article/show/24363
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید