امروز چهارشنبه 05 دی 1403

Wednesday 25 December 2024

با عوارض لاغری بیش از حد آشنا شوید


1401/07/27
کد خبر : 14428
دسته بندی : فرهنگی و هنری
تعداد بازدید : 144 نفر

در این مطلب به مسئله‌ی لاغری بیش‌ از حد و عوارض آن بپردازیم.

همه می‌دانیم این روزها دیگر چاق بودن طرفداری ندارد. در عوض همگی به خصوص خانم‌ها درصدد این هستند که از هر راهی وزن خود را کاهش دهند. البته این موضوع اصلا چیز بدی نیست و اتفاقا برای سلامتی نیز بسیار مفید است. اما بحث امروز ما برروی لاغری بیش از حد است. بسیاری از خانم‌ها متاسفانه وقتی به وزن ایده‌آل می‌رسند باز هم راضی نمی‌شوند و تمام تلاششان را می‌کنند تا خود را شبیه مدلینگ‌های هالیوودی و یا حتی ایرانی که تعدادشانم کم نیست، لاغر کنند، بدون اینکه از عوارض آن مطلع باشند.

شاید بتوان گفت این روزها همه به‌دنبال لاغری هستند، اما نه‌ به دلیل سلامتی. بلکه به دلیل مُد شدن آن! در ادامه نکاتی را که وب‌سایت های کیوت اسکین و ویستا در این زمینه ارائه کرده‌اند را خواهیم خواند تا از عوارضی که لاغری بیش از حد می‌تواند سلامتی شما را تهدید کنید مطلع شویم.

عوارض لاغری بیش از حد


‌همانطوری که بیان کردیم عوارض لاغری بیش از حد بسیار خطرناک می‌باشد و به همین دلیل شما باید با عوارض آن آشنایی بیشتری داشته باشد که این عوارض عبارتند از:

پرکاری تیروئید


یکی از عوارض لاغری بیش از حد پرکاری تیروئید می‌باشد که این امر بسیار اهمیت دارد. اگر تیروئید شما پرکار شود شما به طور کلی وزن خود را از دست می‌دهید و دیگری غضله و بافتی در بدن شما باقی نمی‌ماند. دقت داشته باشید که پرکاری تیروئید عوارض دیگری هم دارد و این عوارض شامل اضطراب، خستگی، مشکل در خواب و … می‌باشد. اگر می‌خواهید این بیماری را درمان کنید باید به سن و شدن بیماری خود دقت بسیاری داشته باشید.

مشکلات بارداری


خانم‌هایی که قبل از بارداری BMI پایینی دارند ۷۲ درصد بیشتر در خطر سقط جنین در سه ماه ابتدایی هستند. دلیل این اتفاق کمبود استروژن است، این هورمون که توسط سلول‌های چربی تولید می‌شود به باروری و بارداری سالم کمک می‌کند.

تهوع مزمن در دوران بارداری نیز از عوارض لاغری زیاد می‌باشد. در بسیاری از این خانم‌ها حس بد اول صبح (در خانم‌های باردار شایع است) تبدیل به تهوع و استفراغ شدید می‌شود. این تهوع و استفراغ خانم باردار را دچار سو تغذیه و کم آبی شدید می‌کند. چنین وضعیت مادر و جنین را در خطر جدی قرار می‌دهد و نیازمند مراقبت‌های پزشکی ویژه است.

آرتریت روماتوئید


این بیماری یکی از بیماری‌هایی خود ایمنی می‌باشد که از جمله عوارض لاغری بیش از حد به شمار می‌رود. در این بیماری سیستم ایمنی بدن به پوششی که در مفاصل وجود دارد حمله می‌کند و التهاب آن را بسیار بیشتر می‌نماید. وزن شما در اثر این بیماری کاهش بیشتری خواهد داشت و به همین دلیل سوخت و ساز بدن هم افزایش پیدا می‌کند. یکی از مهمترین عوارضی که این بیماری دارد این است که مفصل‌های شما درد و ورم می‌کند که در هر دو طرف بدن خود می‌توانید آن را مشاهده کنید.

شکستن استخوان‌ها


یک خانم هرچه لاغرتر باشد تراکم استخوانش نیز کمتر است. چربی ساخت استروژن را که بدن برای سالم نگه داشتن استخوان‌ها نیاز دارد سوخت رسانی می‌کند. کمبود استروژن می‌تواند استخوان‌ها را ضعیف و شکننده کند و یکی از راه‌های جلوگیری از شکستگی استخوان در خانم‌های میانسال این است که مقداری وزن اضافه کنند.

دیابت


یکی دیگر از بیماری‌هایی که امروزه بسیاری از افراد با آن دست و پنجه نرم می‌کنند و از جمله مهمترین عوارض لاغری بیش از حد است بیماری دیابت می‌باشد. در این بیماری گلوکز خون بسیار بیشتر می‌شود و به همین دلیل کلیه مقدار بسیار زیادی از گلوکز خون را از طریق ادرار دفع می‌کند. این بیماری یکی از بیماری‌های خطرناکی می‌باشد که بسیاری از افراد شاید با آن مواجه شده باشند، درمان کردن این بیماری تا حدودی دشوار است.

از دست دادن عضله


یکی از مهمترین عوارض لاغری بیش از حد این است که بافت عضلانی بدن خود را از دست می‌دهید و زمانی این موضوع را متوجه می‌شوید که ضعف عضلانی دارید. در برخی از مواد امکان دارد که یکی از اندام‌های بدن شما از دیگری کوچکتر باشد و این یک مشکل بسیار بزرگ است. همه ما به خوبی می‌دانیم که بدن ما از بافت‌های چربی، عضله و استخوان تشکیل شده است، بر این اساس اگر عضله خود را از دست بدهید مشکل بسیار بزرگتری برای شما به وجود می‌آید.

افسردگی


یکی دیگر از عوارض لاغری بیش از حد افسردگی می‌باشد، بسیاری از افرادی که لاغری بیش از حد دارند بعد از مدتی دچار افسردگی می‌شوند و یا احساس غم و سرشکستگی بسیاری پیدا می‌کنند. زمانی که شما افسرده شوید بر روی تمامی فعالیت‌های زندگیتان اثر بدی می‌گذارد و دیگر نمی‌توانید تمامی کار‌های روزمره خود را انجام دهید، در این صورت دیگر زندگی برای شما جذاب و زیبا نیست و افسردگی بر روی روی تک تک لحظه‌های زندگی شما اثر می‌گذارد.

بیماری مزمن انسدادی ریه


این بیماری یکی از بیماری‌های تصاعدی ریه می‌باشد که اگر فردی به آن دچار شود مشکلات تنفسی پیدا می‌کند و موجب می‌شود که کاهش وزن بسیاری داشته باشید و همچنین در نفس کشید اختلال به وجود می‌آورد. افرادی که به این بیماری دچار می‌شود به هیچ عنوان نمی‌توانند هم بخورند و هم اینکه نفس بکشند. یکی از موارد دیگری که موجب می‌شود این بیماری شدت پیدا کند سیگار کشیدن است، همچنین قرار گرفتن در معرض هوای آلوده موجب بدتر شدن این بیماری می‌شود.

بیماری التهاب روده


یکی دیگر از بیماری‌هایی که عوارض لاغری بیش از حد است التهاب روده می‌باشد. این بیماری چندین اختلال در بدن شما به وجود می‌آورد که در سیستم گوارشی شما تاثیر بسیار بدی می‌گذارد. علائم و درد‌هایی که این بیماری دارد بسیار زیاد است و به همین دلیل هر فردی که به آن دچار شود باید در خوراک خود دقت بسیاری داشته باشد تو بهترین و سالم‌ترین خوراکی‌ها را روزانه مصرف کند.

آرتروز و بیماری قلبی


یکی از عوارض لاغری برای افراد لاغری که آرتروز دارند، احتمال بیشتر خطر مرگ بر اثر بیماری قلبی در میانسالی است. محققان بر این عقیده هستند که لاغرها آثار التهاب مربوط به آرتروز شدید را در نقاط دیگری از بدن خود تجربه می‌کنند، و این می‌تواند تاثیری مرگبار روی قلب باشد.

اندوکاردیت

اندوکاردیت یکی از بیماری‌هایی می‌باشد که افرادی که بیش از حد لاغر می‌شوند به آن دچار می‌گردند. در این بیماری لایه درونی قلب دچار التهاب می‌شود و در این صورت فرد آزار می‌بیند. بسیاری از افرادی که به این بیماری دچار می‌شوند تب می‌کنند و اشتهای خود را هم از دست می‌دهند. همه ما به خوبی می‌دانیم زمانی که سوخت و ساز بدن بالاتر می‌رود فرد چربی بیشتری می‌سوزاند و به این دلیل وزن او هم کاهش پیدا می‌کند.

راه حل

اگر می‌خواهید به عوارض لاغری بیش از حد دچار نشوید باید از کسانی که در زمینه خوراک و تغذیه تخصص لازم را دارند کمک بگیرید تا آن‌ها بهترین روش‌های تعادل وزن را در اختیار شما قرار دهند تا شما وزنی متعادل و سالم داشته باشید و به بیماری‌های مزمن هم دچار نشوید.همچنین ورزش را فراموش نکنید. و در آخر لطفا برای مُد، بیش از حد لاغر نکنید.
برترین ها


لینک کوتاه :
https://aftabir.com/index.php/article/show/14428
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید