امروز سه‌شنبه 04 دی 1403

Tuesday 24 December 2024

این داروها را خودسرانه مصرف نکنید


1401/07/27
کد خبر : 22204
دسته بندی : پزشکی
تعداد بازدید : 263 نفر

شب‌هایی که بی‌خواب می‌شویم، می‌تواند انگیزه‌ای برای خوردن داروهای خواب‌آور باشد. بی‌خواب شدن می‌تواند سخت باشد ولی داروهای خواب‌آور هم بی ضرر نیستند. طبق گزارش‌ها، تقاضای بالایی برای قرص‌های خواب در آمریکا وجود دارد؛ ولی اغلب آنها موجب سردردهای شدید می‌شوند. در واقع کارشناسان هشدار می‌دهند که شما نباید بدون توصیه پزشک از داروی خواب‌آور استفاده کنید. باید قبل از استفاده از داروهای خواب‌آور با پزشک خود صحبت کنید.

نظر کارشناسان درباره مصرف خود سرانه داروهای خواب‌آور


پیترو ال راتی، متخصص مغز و اعصاب و مشاور پزشکی در WhatAsleep، می‌گوید: «در حالی که ممکن است از قرص خواب جواب گرفته باشید در طولانی مدت موجب اعتیاد شما به این دسته داروها می‌شود. بهتر است قبل از ایجاد وابستگی به داروی خواب‌آور با پزشک خود صحبت کنید. از آنجا که سابقه سلامت هر فرد متفاوت است، مشورت با یک متخصص پزشکی که برای یافتن راه درست به شما کمک کند بسیار حیاتی است.» به بروشورهای داخل جعبه قرص اکتفا نکنید؛ زیرا تنها برخی از اطلاعات را در اختیار شما قرار می‌دهد.

نیازهای دارویی برای خوابیدن هر فرد متفاوت است


بسته به سابقه‌ی پزشکی، سن، قد و وزن هر فرد نیاز او به داروی خواب‌آور مناسب، متفاوت است. اگر خود سرانه داروی خواب‌آوری را انتخاب کنید. ممکن است بیشتر یا کمتر از میزان مورد نیاز بدن‌تان دوز دارو را انتخاب کنید.

عوارض جانبی داروهای خواب‌آور


الکسی ساوی، مربی گواهی‌شده علوم خواب و بنیانگذار SleepingOcean ، می‌گوید: «هیچ کمک‌کننده خوابی برای استفاده طولانی مدت در نظر گرفته نشده است.» به این دلیل که با گذشت زمان بدن به دوز مشخصی از دارو عادت می‌کند و دیگر واکنش مورد نظر را نمی‌دهد؛ بنابراین مجبور به افزایش دوز هستید که این موضوع عوارض منفی دارو را هم چند برابر می‌کند. همچنین بسیاری از خطرات بهداشتی مختلف در ارتباط با داروهای مختلف کمک به خواب وجود دارد. به گفته ساوی و راتی، برخی از این موارد شامل واکنش‌های آلرژیک، خواب آلودگی طولانی مدت در روز بعد، سردرد، درد عضلانی، یبوست، تهوع، خشکی دهان، مشکل تمرکز، سرگیجه، بی‌قراری، بی‌خوابی و خطر بالای وابسته شدن است.


این مطالب را هم بخوانید:

تغییرات خلق و خو نشانه چیست؟

وقتی دیر میخوابید چه اتفاقی برایتان می افتد؟

ممکن است واقعا به دارو نیاز داشته باشید


راتی می‌گوید: «قبل از عجله برای مصرف دارو، روال روزانه خود را کامل انجام دهید و ذهن خود را از نگرانی‌ها پاک کنید. اگر با انجام یوگا و آرام کردن ذهن نتوانستید بخوابید به دارو نیاز دارید که حتما برای استفاده اولین بار باید به پزشک مراجعه کنید.»

منبع: بست‌لایف

ایرنا زندگی


لینک کوتاه :
https://aftabir.com/index.php/article/show/22204
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید