امروز یکشنبه 07 اردیبهشت 1404

Sunday 27 April 2025

سخنگوی اورژانس: شمار مصدومان حادثه بندر شهید رجایی به ۵۱۶ نفر رسید


1404/02/06
کد خبر : 2409902
دسته بندی : اجتماعی
تعداد بازدید : 57 نفر

بابک یکتاپرست افزود: تا این لحظه، ۱۵ دستگاه آمبولانس و چهار دستگاه اتوبوس‌آمبولانس برای انتقال مجروحان به محل حادثه اعزام شدند.

وی با اشاره به تمهیدات ویژه برای مقابله با ابعاد احتمالی حادثه، گفت: اورژانس شیراز نیز در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفته و هماهنگی‌های لازم برای پذیرش مصدومان احتمالی انجام شده است.

وی ادامه داد: همچنین اورژانس هوایی جهرم و لار نیز در آماده‌باش کامل به سر می‌برند و بالگرد امدادی اورژانس از لارستان برای امدادرسانی به مصدومان حادثه به پرواز درآمده است.

به گفته وی، مصدومان  این حادثه به بیمارستان های شهید محمدی،  سید الشهدا(ع)، حضرت صاحب الزمان(عج)، خاتم الانبیاء(ص)  و شهدای خلیج فارس انتقال داده شده اند.

یکتاپرست افزود: ۹۰ تخت در مراکز درمانی شهر شیراز نیز برای پذیرش احتمالی مصدومان این حادثه، آماده شده است. /ایرنا


لینک کوتاه :
https://aftabir.com/index.php/article/show/2409902
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید