بر اساس اعلام پلیس، سرهنگ "احسان آنقی" در تشریح جزئیات این خبر بیان کرد: یکی از روشهای کلاهبرداری توسط مجرمان سایبری، درج آگهیهای کذب و غیرواقعی در سایتهای اینترنتی و شبکههای اجتماعی است و برخی کاربران نیز به دلیل قیمت مناسب این آگهی ها و نوع نیاز، مجذوب آگهیهای درجشده می شوند.
این مقام انتظامی اضافه کرد: برخی افراد بدون انجام تحقیقات لازم و بررسی صحت موضوع، مبلغی را بهعنوان بیعانه به فرد آگهی دهنده پرداخت میکنند که متأسفانه در بسیاری از مواقع این افراد پس از دریافت وجه از پاسخگویی به تماس مالباختگان امتناع میکنند.
وی افزود: با توجه به طرح اقدام مسکن ملی و اعلام کد رهگیری به برخی از ثبتنام کنندگان از سوی وزارت راه و شهرسازی، کلاهبرداران از بی اطلاعی شهروندان استفاده کرده و از این طریق از آنان کلاهبرداری می کنند.
این مقام انتظامی تاکید کرد: با توجه به اطلاعیه وزارت راه و شهرسازی، برگه پرینت ثبتنام اولیه طرح اقدام ملی مسکن ارزش معاملاتی ندارد و خرید و فروش آن غیرقانونی است.
سرهنگ آنقی افزود: ثبتنام در سامانه طرح ملی مسکن به معنای عضویت یا تخصیص واحد نیست و چه بسا پس از بررسی شرایط قانونی فرد ثبتنام کننده غیر واجد شرایط تشخیص داده شود و به این ترتیب مدارک او از جمله کد رهگیری و … فاقد هرگونه ارزش خواهد بود، بنابراین، خریدوفروش این برگه ها فقط باعث از بین رفتن سرمایه فرد خریدار می شود.
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی در پایان به شهروندان توصیه کرد که برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر در خصوص طرح ملی مسکن به سایت وزارت راه و شهرسازی به نشانی https://www.mrud.irمراجعه کنند.