[justify][div][div]در هنگام ساخت خانه تنها افراد حرفهای و متخصص به حفظ و نگهداری آن فکر میکنند و عمده افراد تنها به دنبال ساخت و اتمام کار ساخت هستند اما این واقعیت که سازهها در طول زمان در معرض فرسایش هستند و نیاز به تعمیر و مرمت دارند غیرقابل انکار است. هنوز هم مالکان ساختمان سالانه هزینههای هنگفتی برای مرمت و نگهداری بناها و سازهها در برابر خوردگی و خسارتهای رطوبت زدگی پرداخت میکنند چراکه رطوبت معضلی است که مواد و مصالح ساختمانی مقاومت زیادی در برابر آن ندارد. خوشبختانه امروزه با معرفی [color=#ff3333]نانو پوشش [/color]تغییرات چشمگیری در صنعت ساخت و ساز رخ داده است، هرچند دانش عمومی در مورد [url=https://nanonikapak.com/محصولات-نانو/ rel=follow]محصول نانو[/url] کم است اما معدود افرادی که از این محصول در ساختمانسازی استفاده میکنند؛ شاهد محافظت آن و کاهش هزینههای ساختمانی بودهاند. سؤالی که در این مقاله بررسی میکنیم این است که [color=#ff3333]محصول نانو[/color] چیست؟ انواع عایق نانو کدام است؟ و اینکه مزایای [color=#ff3333]نانو پوشش[/color] چیست؟
[h2]عایق نانو چیست؟ [/h2]
عایقبندی از دیرباز تاکنون به منظورهای مختلف از جمله حفظ گرمایش و سرمایش، حافظت از رطوبت و ... با انواع و اقسام گوناگونی از جمله پشمشیشه، ایزوگام و قیرگونی انجام میشده اما قبل از توسعه فناوری کسی فکرش را نیز نمی کرد که روزی در صنعت ساختمان به این نتیجه برسند که مواد و مصالح را نیز میتوان عایق بندی کرد و به دلیل عدم وجود این فناوری هزینه سنگینی برای نماشویی ساختمانها و سازهها پس از چند سال پرداخت می شد چراکه آسیب نمای ساختمان نه تنها ظاهر زشتی به سازه می دهد بلکه باعث نفوذ پذیری و فرسایش بیشتر و بیشتر ساختمان و کاهش عمر مفید آن نیز می شود.
نماکاری یکی از مهم ترین بخش های ساخت و ساز است چراکه باعث تامین ایمنی, آسایش ساکنین و صرفه جویی در مصرف انرژی می شود بنابراین ساختمان سازان همیشه موضوع حفاظت از نما را در کارشان مد نظر قرار می دهند. اوایل عایق بندی نمای ساختمان با چسب انجام می شد که ماندگاری زیادی نداشت و بسیار هزینه بر بود اما با فناوریهای جدید، نوعی از عایق ساخته شد که میتوان آن را بهراحتی روی سطوح فلزی و غیرفلزی کشید و از ویژگیهای مهم این عایق جدید، ضدآب بودن آن است که این عایقها به عنوان [color=#ff3333]نانو پوشش[/color] یا عایق نانو شناخته میشوند و با احتساب هزینههای ترمیم و نگهداری نسبت به عایقهای قبلی، مقرون به صرفه بوده و موجب افزایش بهرهوری انرژی در ساختمان است و همچنین بازدهی بیشتری نسبت به سایر عایقها دارد و هزینه ترمیم آن کمتر از روش های سنتی مثل چسب است.
[url=https://nanonikapak.com/ rel=follow]نانو پوشش[/url] این روزها مورد استقبال پیمانکاران و مسئولان ساختوساز است و این نوع عایق در نمای ساختمان و سازهها و حتی بندکشی سرویس ها جای خود را بهخوبی باز کرده است.
[h2]عایق نانو چند نوع دارد؟ [/h2]
[color=#ff3333]پوشش نانو[/color] انواع و کاربردهای مختلفی دارد از جمله عایقهای نانو حرارتی، صوتی، رطوبتی، ضد تشعشع و ضد خورندگی میباشد که تمامی این عایقها در صنعت ساختمان برای کاهش مصرف انرژی و جلوگیری از تخریب ساختمان به کار میروند.
در میان انواع [color=#ff3333]محصول نانو[/color]، [color=#ff3333]عایق رطوبتی نانو[/color] استفاده و مصارف بیشتری دارد چراکه این نوع عایق از مواد پلیمری تهیه شده و تا حد قابلتوجهی تأثیر رطوبت بر نمای ساختمان را کاهش میدهد و این عایقها با توجه به اینکه بر پایه آبی سیلیکونی هستند جز[color=#ff3333] محصول نانو[/color] دوست دار محیطزیست محسوب میشود و اثر منفی بر طبیعت ندارد.
این نوع عایق همچون رنگ از طریق اسپری کردن بهصورت یک لایه نازک روی سطح را پوشانده و به همین دلیل روی تمام سطوح قابلیت استفاده دارد. در گذشته تصور عمومی بر این بود که عایق بندی ساختمان تنها مربوط به پشت بام و سرویس های بهداشتی باران و برف است اما در حال حاضر تاثیر رطوبت بر نمای ساختمان و به تبع آن بر عمر مفید ساختمان باعث شده که استفاده از [color=#ff3333]عایق بندی نمای ساختمان[/color] بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.[/div]
[/div][center][div][div][img]https://www.aftabir.com/news/extra/2020/06/15/10.jpg[/img][/div]
[/div][/center]
[div]
[div][h2]مزایای نانو پوشش ها[/h2]
خیلی از ما بارها خزه بستن نمای ساختمان های خیلی قدیم در اثر رطوبت و یا خوردگی سنگ نما و حتی ایجاد شکاف و درز عمیق روی نمای ساختمان ها و سازهها پس از چند سال ساخت را مشاهده کرده اید و این موضوع در استان های مرطوب و شرجی چند برابر سریعتر برای سازهها رخ می دهد اما خوشبختانه این روزها با آمدن [color=#ff3333]عایق رطوبتی نانو [/color]کار عایقکاری نمای ساختمان بسیار راحتتر شده و با استفاده از این عایقها تا حد زیادی می توانید تاثیر رطوبت بر نما و در نتیجه عمر مفید ساختمان را به صفر برسانید و خودتان را از زحمت های نماشویی و ترمیم و مرمت بنا راحت کنید.
عایقهای رطوبتی کاربرد های بسیاری دارند اما این روزها استفاده از آنها در عایق بندی نمای ساختمان بسیار مورد توجه پیمانکاران و ساختمان سازان قرار گرفته است. اگر بگویم صحبت کردن از مزایای این [color=#ff3333]محصول نانو[/color] ساعتها زمان نیاز دارد، دروغ نگفتهایم، مزایایی همچون خاصیت تمیز شوندگی آسان، مقرونبهصرفه بودن، جلوگیری از تغییر رنگ سطوح، وزن سبک و سرعت در عایقکاری تنها گوشهای از مزایای این نوع عایقکاری است.
از دیگر مزایای که با بررسی آن میتوان تصمیم گرفت که استفاده از این [color=#ff3333]نانو پوشش [/color]به صرفه است یا خیر؟ این مزایا شامل استفاده آسان بر روی انواع سطوح به طوری که هر شخصی با اسپری کردن یا با استفاده از قلمو بر روی دیوار میتواند از این محصول استفاده کند که در مقایسه با هزینههای ترمیم و نماشویی بسیار مقرون به صرفه است.
فارغ از تمام مطالب گفتهشده، اگر از ظاهر زشت خوردگی و جلبک بستن نمای ساختمان و سازه خود خسته شده اید و یا هزینههای گزافی بخاطر نفوذ رطوبت از طریق نمای ساختمان پرداخت می کنید و به دنبال عایقکاری نوین با افزایش بهرهوری ساختمان و کاهش هزینهها و ذخیره پول خود هستید بهتر است، یک بار هم که شده با اطمینان خاطر از[url=https://nanonikapak.com/ rel=follow] عایق رطوبتی نانو نیکاپاک[/url] استفاده کنید چراکه این [color=#ff3333]محصول نانو[/color] یکی از بهترین و مقاومترین عایقها در برابر رطوبت است و در صنعت ساختمان مورد استفاده افراد حرفهای در ساختمانسازی است. [/div]
[/div][/justify]