هدف تربيت کاردان فنى در زمينه‌هاى صنعتي، وسايل اندازه‌گيري، وسايل عمومى و تصويرى است. داوطلبان ورود به اين رشته بايد در دروس رياضي، فيزيک و فنى قوى بوده و داراى استعداد و علاقه و قوهٔ خلاقيت باشند. دروس اين دوره شامل دروس عمومي، پايه، تخصصي، اصلي، اختيارى و کارآموزى مى‌باشند که از جمله دروس اصلى و تخصصى آن عبارتند از: الکتروتکنيک، الکترونيک، تکنيک پالس، ديجيتال، الکترونيک صنعتي، اصول و مدارات مخابراتى و ... فارغ‌التحصيلان اين دوره داراى اطلاعات و مهارت‌هاى لازم جهت کار در صنايع مرتبط با رشتهٔ الکترونيک مى‌باشند و مى‌توانند مسائل تعمير و نگهدارى و بهره‌بردارى را در محدودهٔ مناسبى انجام دهند و توانائى درک تکنيک‌هائى که مهندسين متخصص تائيد و تجويز مى‌نمايند را داشته و به‌صورت رابط بين مهندسين متخصص و کارگران ماهر عمل کرده و سرپرستى پروژه‌هاى عملى را که به کمک کارگران ماهر انجام مى‌گيرد، به‌عهده بگيرند.


فارغ‌التحصيلان اين دوره علاوه بر امکان کار در زمينه‌هاى خاص الکترونيک، امکان کار به ‌عنوان تکنسين نصب، راه‌اندازي، نگهدارى و تعمير در صنايع مرتبط با رشتهٔ مذکور مانند صدا و سيما، مخابرات، وزارت نيرو و ... و نيز امکان فعاليت در اکثر صنايع و کار خصوصى به ‌عنوان تکنسين نصب و نگهدارى و تعميرات را دارا مى‌‌باشند.


نظر دانشجويان: فارغ‌التحصيلان اين دوره به خوبى نيازهاى عملى کشور را در زمينه‌ٔ الکترونيک برآورده مى‌سازند. کاربرد اين رشته با پيشرفت روزافزون آن هر لحظه بيشتر مى‌شود و کاربردهاى آن بيشتر در زمينه‌هاى مخابرات، پزشکي، تأسيسات ساختمان و ... است. و امکان ادامهٔ تحصيل در دورهٔ کارشناسى ناپيوسته از طريق آزمون ورودى فراهم است.