امروز پنج‌شنبه 09 بهمن 1404

Thursday 29 January 2026

ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود


1404/11/08
کد خبر : 2410691
دسته بندی : سیاسی
تعداد بازدید : 37 نفر

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در ادامه تهدیدهای خود علیه ایران، با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی تروت سوشیال بار دیگر تهدید کرد که اگر ایران سریعا پای میز مذاکره نیاید، حمله بسیار بدتری نسبت به عملیات پتک نیمه‌شب در انتظار تهران خواهد بود.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه گزافه‌گویی‌های ضد ایرانی خود نوشت:‌«یک ناوگان عظیم در حال حرکت به سمت ایران است. این ناوگان با سرعت بالا، قدرت بسیار، شور و اشتیاق و هدفی مشخص در حال حرکت است. این ناوگان که توسط ناو هواپیمابر بزرگ آبراهام لینکلن رهبری می‌شود، از ناوگانی که به ونزوئلا اعزام شد، بزرگتر است.»

ترامپ تاکید کرد: «همانند مورد ونزوئلا، این ناوگان آماده، مایل و قادر است تا مأموریت خود را در صورت لزوم با سرعت و قاطعیت به سرعت انجام دهد. امیدوارم که ایران سریعاً پای میز مذاکره بیاید و بر سر یک توافق منصفانه و عادلانه مذاکره کند (بدون سلاح هسته‌ای) توافقی که برای همه طرف‌ها خوب باشد.»

رئیس جمهور آمریکا نوشت: «زمان در حال اتمام است و ثانیه‌ها حیاتی هستند؛ همان‌طور که قبلاً یک بار به ایران گفتم، توافق کنید، آن‌ها انجام ندادند و عملیات چکش نیمه‌شب رخ داد که منجر به تخریب گسترده‌ای در ایران شد. حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود. اجازه ندهید دوباره آن اتفاق تکرار شود. از توجه شما به این موضوع سپاسگزارم!»

 

 

گالری تصاویر

لینک کوتاه :
https://aftabir.com/index.php/article/show/2410691
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید