امروز سه‌شنبه 14 اسفند 1403

Tuesday 04 March 2025

آلودگی به تهران بر می‌گردد؛ بارش باران و برف از چهارشنبه شب


1403/12/13
کد خبر : 2409760
دسته بندی : اجتماعی
تعداد بازدید : 40 نفر

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، در پنج روز آینده وضعیت جوی استان تهران، آسمان کمی ابری تا نیمه ابری در برخی ساعات همراه با افزایش وزش باد است.

همچنین پیرو هشدار سطح زرد هواشناسی از اواخر چهارشنبه تا پنجشنبه در نیمه شمالی استان به ویژه در ارتفاعات در برخی ساعات بارش باران و برف و در نیمه جنوبی بارش باران دور از انتظار نیست.

اداره کل هواشناسی استان تهران پیش‌بینی کرد، هوای پایتخت در بازه زمانی دوشنبه تا جمعه گاهی نیمه ابری همراه با وزش و افزایش ابر پیش‌بینی شده که البته در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه همراه با بارش باران است.

دمای تهران هفت درجه گرم می‌شود

اداره کل هواشناسی استان تهران پیش‌بینی کرد: بیشینه دمای تهران از دوشنبه تا جمعه از هفت به ۱۵ درجه سانتی‌گراد متغیر است. کمینه دمای استان تهران از ۲ درجه به سه درجه سانتی‌گراد می‌رسد.

براساس اعلام هواشناسی استان تهران؛ در ۲۴ ساعت گذشته ورامین و فرودگاه امام خمینی (ره) با بیشینه هشت درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقاط استان را به خود اختصاص داده‌اند و از طرفی توچال با بیشینه منفی ۱۶ درجه و کمینه منفی ۲۰ درجه سانتی‌گراد سردترین نقطه استان بوده است.

برچسب ها :
# هواشناسی

لینک کوتاه :
https://aftabir.com/index.php/article/show/2409760
PRINT
شبکه های اجتماعی :
PDF
نظرات

مشاهده بیشتر

با معرفی کسب و کار خود در آفتاب در فضای آنلاین آفتابی شوید
همین حالا تماس بگیرید