سال 1380

آقاى مرتضى حاجى متولد 1327 تهران داراى مدرک تحصيلى کارشناسی رياضى


سوابق کاری:

- تدريس در دبيرستان هاى استان های تهران و مازندران


- همکارى در تأسيس مراکز آموزشى و پرورشى متعدد از جمله انجمن جوانان پيرواسلام، انجمن مذهبى پيروان اسلام


- دانشگاه علوم و فنون مازندران


- مرکز تحقيقات جهانگردى


مسوليت‌های اجرايى:

- استانداری مازندران


- قائم‌مقام وزير صنايع سنگين


- معاون وزير ارشاد


- مديرعامل روزنامه همشهری


- وزير تعاون


نشانى پست الکترونيک: [email protected]

سال 1376-1367

دکتر محمدعلی نجفی در سال 1330 در تهران متولد شد. تحصيلات ابتدائى خود را در دبستان خواجو واقع در تهران به پايان رساند. دوره دبيرستان را نيز در دبيرستان دولتی اسدآبادی پشت سر گذاشت مدرک کارشناسی خود را در دانشگاه صنعتی شریف در رشته رياضی به پايان رساند و با استفاده از بورس تحصيلی دکتری رياضی را در دانشگاه ام-آی-تی در آمريکا با موفقيت به پايان رساند. از مهرماه 1367 در کابينه آقای مهندس موسوی به‌عنوان وزير آموزش و پرورش معرفی شد. در کابينه آقای هاشمی رفسنجانی در همان پست ابقاء شدند. دکتر نجفی در دوران تصدی وزارت دست به فعاليت‌هايی در جهت تغيير نظام آموزشی زد که در نهايت نظام جديد آموزش و پرورش در دبيرستان‌ها به مورد اجرا گذاشته شد این نظام با نام نظام واحدی دارای رشته‌های رياضی فيزیک - علوم انسانی - کاردانش و ... می باشد.

سال 1367-1363

سيد کاظم اکرمی در شهريورماه 1319 در شهر همدان متولد شد. تحصيلات ابتدائی و دبيرستان خود را در آن شهر به پايان رساند سپس در تهران و در دبيرستان دارالفنون به ادامه تحصيل پرداخت و موفق به اخذ ديپلم ادبی گرديد پس از آن در دانشسرای عالی تهران در رشته روانشناسی موفق به اخذ ليسانس شد و دوره فوق ليسانس خود را در رشته مشاوره به پايان رساند سيد کاظم اکرمی در سال‌های 1359-1357 مسئولیت کل آموزش و پرورش استان همدان را به‌عهده گرفت و پس از پيروزی انقلاب اسلامی و تشکيل خبرگان به‌عنوان نماينده مردم همدان به اين مجلس راه يافت اکرمی در سال 1363 در کابينه مهندس موسوی به‌عنوان وزِير آموزش و پرورش منصوب شد.

سال 1360

دکتر محمد جواد باهنر در سال 1312 در شهر کرمان متولد گرديد. تحصيلات ابتدائی خود را در کرمان به‌پايان رساند و در نوجوانی به تحصيل علوم دينی در شهر کرمان پرداخت هم‌زمان به تحصيل در دوره دبيرستان مشغول و به اخذ مدرک ديپلم نائل آمد و پس از آن راهی تهران شد و در دانشگاه تهران به تحصيل در رشته علوم‌تربيتی پرداخت و مدرک لیسانس خود را در اين رشته دريافت نمود سپس در رشته الهيات به تحصيل پرداخته و در اين رشته موفق به اخذ مدرک دکتری شد. دکتر جواد باهنر در تير ماه سال 1360 در ترميم کابينه محمد علی رجائی نخست‌وزير به‌عنوان وزير آموزش و پرورش معرفی گرديد و در سال 1360 در زمان رياست جمهوری محمد علی رجائی به نخست‌وزيری منصوب گرديد وی همراه با محمد علی رجائی در هشتم شهريور سال 1360 در کاخ نخست وزيری بر اثر انفجار بمب به شهادت رسيد.

سال 1360- 1358

محمد علی رجائی در یال 1312 در قزوين متولد شد و تحصيلات ابتدائی خود را در همان شهر به‌پايان رساند پس از آن راهی تهران شد و به استخدام نيروی هوائی درآمد و هم‌زمان به ادامه تحصيل پرداخت و در سال 1332 ديپلم خود را در يافت نمود و پس از استعفای خود به استخدام وزارت فرهنگ درآمد و به تدريس مشغول شد و پس از تدريس در شهرهای بيجار و خوانسار در رشته رياضی به تهران آمد و در دانشسرای عالی تهران به ادامه تحصيل پرداخت و پس از اخذ ليسانس در رشته آمار موفق به اخذ فوق ليسانس در همان رشته گرديد محمد علی رجائی مدت‌ها در زندان رژيم شاه زندانی بود و پس از تظاهرات انقلابی مردم ايران در روز عيد غدير سال 1357 از زندان آزاد گرديد در سال 1358 آيت الله مهدوی کنی کابينه خود را تشکيل داد که در اين کابينه محمد علی رجائی به‌عنوان وزير آموزش و پرورش منصوب گرديد وی در سال 1358 به‌عنوان نخست وزير به‌مجلس معرفی گرديد و پس از آن نيز به‌عنوان رياست جمهوری انتخاب شد. شهيد محمد علی رجائی در روز هشتم شهريور سال 1360 همراه با يار وفادار خود دکتر محمد جواد باهنر که در آن زمان نخست وزير بود بر اثر انفجار بمب در کاخ نخست وزيری به شهادت رسيد.

سال 1358-1357

دکتر غلام حسين شکوهی در سال 1305 در شهر بيرجند متولد شد. تحصيلات ابتدائی خود را در آن شهر به‌پايان رساند و پس از اخذ مدرک سوم متوسطه وارد دانشسرای مقدماتی بيرجند شد. در سال 1332 در دانشسرای عالی و دانشگاه تهران به ادامه تحصيل پرداخت و از دانشکده ادبيات به اخذ مدرک ليسانس نائل گرديد در اسفند سال 1342 مدرک ليسانس تعليم و تربيت ديپلم اختصاصی راهنمائی حرفه‌ای و دکترای علوم تربيتی خود را از دانشگاه ژنو دريافت نمود و در اسفند 1357 در کابينه موقت مهندس بازرگان به‌عنوان وزير آموزش و پرورش منصوب گرديد. تصدی وزارت در آن آشفته بازار اداری و اجتماعی کار بسيار مشکلی بود ولی دکتر شکوهی با کوشش و جهد بسيار توانست در بازسازی ادارات و مدارس قدم‌های مؤثری بردارد.