آفتاب

بازارچه صنایع دستی بوشهر افتتاح شد



صنایع دستی استان بوشهر این قدرت و پتانسیل را دارند که در صورت داشتن زیرساخت های مناسب و کمک تعاونی های فعال در این زمینه به درخواستی برای تمام جمعیت کشور تبدیل شوند.

در سال های اخیر و با توجه به شیوع ویروس کرونا بازار صنایع دستی متضرر شده و از درخواست آن نوع محصولات  کاسته شده است، البته این نکته را باید در نظر گرفت که آسیب وارد شده به این بخش به میزان صنعت گردشگری نمی باشد و این صنعت توانسته با کمک گرفتن از فضای مجازی و کمک گرفتن از فروش اینترنتی خود را احیا نماید.



 صنایع دستی

صنایع دستی بوشهر


از دیرباز تا کنون یکی از اصلی ترین منابع برای کسب درآمد مردم ساکن روستاها ساخت صنایع دستی بوده است. استان بوشهر نیز از این قاعده مستثنا نیست، مردم این استان به دلیل محدودیت در منابع کشاورزی به صنایع دستی روی آورده اند و این صنعت نقش مهمی را در درآمد زندگی روستاییان این منطقه ایفا می کند. مردمان این منطقه همیشه تلاش کرده اند تا از منابع و نعمت های طبیعی در دسترس خود ابزار و محصولات پرکاربردی را بسازند تا بتواند به زندگی آن ها کمک کنند. صنایع دستی و صیادی از مهم ترین شغل های مردم استان بوشهر می باشد. یکی از مناطقی که شما می توانید صنایع دستی هنرمندانه ی مردمان بوشهر را از نزدیک مشاهده کرده و خرید نمایید بازار های سنتی جزیره زیبای قشم می باشد که می توانید از تور قشم برای سفر به این جزیره استفاده نمایید.

معرفی مهم ترین صنایع دستی بوشهر

•    گبه بافی
•    عبا بافی
•    گلیم بافی
•    صنعت لنج سازی
•    صنایع دستی ساخته شده از صدف ها
•    حصیر بافی



 صنایع دستی

فروشگاه صنایع دستی بوشهر

همانطور که در ابتدای مطلب عنوان کردیم شرایط به وجود آمده بر اثر ویروس کووید 19 موجب آسیب رسانی به صنعت، صنایع دستی استان بوشهر شده از این رو تدابیر جذابی برای کاهش این ضرر ها در نظر گرفته شده که در ادامه شما را با این موضوع آشنا می کنیم.
بنابر گفته ی معاون صنایع دستی بوشهر با کمک و مشارکت بخش خصوصی در یکی از بافت های تاریخی و ارزشمند بوشهر به نام عمارت مبارکی که در محله ی بهبهانی با مساحت 665 متر مربع قرار گرفته است بازارچه ی صنایع دستی بوشهر افتتاح شد. این عمارت یکی از ابنیه‌های شاخص و ثبتی پهنه بوشهر می باشد که بودجه ای در حدود 41 میلیارد ریال خرج مرمت و تجهیز شدن این امارت شده است.
خانم لیلا رحیمی معاون صنایع دستی بوشهر اعلام کرد که کارگاه های تولیدی، عرضه و فروش صنایع دستی به صورت همزمان در این بازارچه فعالیت می کنند و با راه اندازی این پروژه 35 نفر به صورت مستقیم مشغول بکار می شوند.
بنابر گفته ی لیلا رحیمی معاون صنایع دستی بوشهر هدف اصلی از راه اندازی این بازارچه ی صنایع دستی ترویح و توسعه هنر صنعت گران بوشهری و همچنین تحقق اهداف دولت در زمینه ی فعال شدن بخش خصوصی در دو حوزه ی گردشگری و صنایع دستی می باشد.


 
 صنایع دستی


 
ایشان همچنین گفتند که در حال حاضر تعداد 30 رشته ی صنایع دستی در استان بوشهر در حال فعالیت می باشند که تعداد 11 عدد از این 30 رشته تنها خاص بوشهر بوده و همزمان با افتتاح شدن این بازارچه به صورت متمرکز در این مکان فعالیت می نمایند.
معاون صنایع دستی استان بوشهر اعلام کرد که یکی از مهم ترین نکات قابل توجه بازارچه صنایع دستی استان بوشهر تولید و عرضه به صورت همزمان می باشد و گردشگران می توانند با مشاهده و بازدید از کارگاه های صنایع دستی مختلف و آشنایی با نحوه ی تولید، محصول مد نظر خود را خریداری نمایند.




وبگردی