آفتاب

ویژگی های یک روانشناس خوب بودن؟



مشاوران باید مهارت طبیعی گوش دادن داشته باشند و بتوانند ایده ها و افکار خود را به روشنی برای دیگران توضیح دهند.

روانشناس خوب و حرفه ای به خوبی می توانند ارزیابی ، تشخیص و مشاوره را برای افرادی که انواع فشارهای زندگی و مشکلات زندگی دارند ، ارائه می دهد. آنها به افراد در زمینه روابط ، مشکلات خانوادگی ، استرس شغلی ، اختلالات سلامت روان مانند افسردگی و اضطراب و بسیاری دیگر از مشکلات چالش برانگیز کمک می کنند . روانشناس خوب می تواند بر احساس بهتر و خوشبختی تأثیر بگذارد. مشاوران باید از کمک به دیگران و داشتن خصوصیات و مهارتهای خاص لذت ببرند.

برترین ویژگی های روانشناس خوب

مهارت های ارتباطی

روانشناس مؤثر باید مهارتهای ارتباطی خوبی داشته باشد. اگرچه برخی از این مهارت ها می توانند در دوره تحصیلات تکمیلی مورد تحسین قرار گیرند و در طول دوره حرفه ای روانشناس توسعه یافته و اصلاح شود ، اما روانشناسان قبل از شروع حرفه مشاوره باید مهارت های ارتباطی خاصی را تجربه کنند. مشاوران باید مهارت طبیعی گوش دادن داشته باشند و بتوانند ایده ها و افکار خود را به روشنی برای دیگران توضیح دهند.

یکدلی

مشاوران در برخی از سخت ترین و استرس زا ترین زندگی خود به مردم کمک می کنند. آنها باید بتوانند همدلی را نشان دهند - توانایی احساس آنچه شخص دیگر احساس می کند. همدلی به این معنی است که شما واقعاً قادر هستید تصور کنید که چه چیزی ایستادن در کفش شخص دیگری است. شفقت و همدلی به شما و مشتریان کمک می کند احساس درک و شنیدن کنند.

مهارت های حل مسئله

این یک مشاور نیست که مشکلات مشتری خود را حل کند ، مهم نیست که چقدر ممکن است بخواهد کمک کند. مشاوران باید مهارت های عالی در زمینه حل مسئله داشته باشند تا بتوانند به مشتریان خود کمک کنند تا در الگوهای تفکر منفی و سایر رفتارهای مضر که ممکن است در مشکلات آنها نقش داشته باشد ، شناسایی و حل  کنند.

انعطاف پذیری

انعطاف پذیری در مشاوره به عنوان توانایی تطبیق و تغییر نحوه پاسخگویی به نیازهای مشتری تعریف می شود. روانشناس خوب سخت گیر نخواهد شد و هنگامی که مراجعان خود نیاز به یک رویکرد متفاوت دارند ، به یک مسیر درمانی از پیش تعیین شده نمی رود.

خودآگاهی

خودآگاهی توانایی جستجوی درون و شناسایی نیازها و خواسته های روانی و برآورده نشده خود مانند نیاز به صمیمیت یا تمایل به شایستگی حرفه ای است. این توانایی مانع از تأثیر یا درگیری مسائل روانشناس خوب با مشتریان می شود. استاد دیوید هاچینسون در کتاب خود با عنوان "مشاور ضروری" می گوید ، خودآگاهی تأثیر عمده ای در اثربخشی مشاور دارد.

اگر به دنبال رواشناس خوب در تهران هستید دکتر شقایق درویشی می تواند گزینه خوبی برای شما باشد. که می تواند مشکلات شما را به خوبی شناسایی و در حل آن به شما راهنمایی و کمک نماید. به گفته برخی از بیماران، خانم شقایق درویشی در تمامی جلاسات به آرامی و با خونسردی به تمامی مسائل مربوط به بیماران خود گوش کرده و با آگاهی کامل نسبت به مشکلات بهترین راهکار را به آنها ارائه داده است. بطوری که در حال حاضر تمامی مشکلات آنها حل شده است. تخصص ایشان در زمینه های مشاوره فردی ، مشاوره پیش از ازدواج ، مشاوره طلاق ، روانشناس کودک و مشاوره زوج می باشد.


سوابق و مدارک شقایق درویشی
    عضو انجمن روانشناسی آمریکا (٠٠٢٧٧٤٦٠ )
    عضو سازمان نظام روانشناسى و مشاوره ايران (٢٩٥٢٥ )
    عضو انجمن روانشناسی ایران (٢٦٠١٣ )
    عضو انجمن ازدواج و خانواده ایران (٧٣٠ )
    مدیر مسئول کلینیک روانشناسی و مشاوره آسنا
    مشاور و روانشناس کلینیک خیریه فرشته
    مدرس دوره های مختلف آموزش سلامت روان
    مربی رسمی مهارت های زندگی
    دانش آموخته دانشگاه علامه طباطبایی
    کارشناس برنامه های رادیویی و تلویزیونی
    داراى مدرک زوج درمانى از مركز راه حل محور هلسينكى فنلاند
    داراى مدرک خانواده درمانى از مركز راه حل محور هلسينكى فنلاند
    Certification of attendance from Helsinki Brief Therapy Institute
    دارای مدرک دوره تخصصی مشاوره پیش از ازدواج و زوج درمانگر

مزایا روانشناس خوب بودن

آیا حرفه ای در روانشناسی برای شما مناسب است؟ خوب ، پاسخ کوتاه این است که بستگی دارد. روانشناس خوب بودن مزایا و مضراتی دارد. بسته به آنچه در زندگی و شغل به دنبال آن هستید ، روانشناسی ممکن است حرفه ای مناسبی برای شما باشد. اما اگر از کمک به مردم لذت ببرید ، با چالش های جدید روبرو هستید و مایل به یادگیری و رشد مداوم هستید ، از روانشناسی لذت خواهید برد.

1. پاداش کمک به مردم برای غلبه بر چالش های خود.

یكی از مهمترین دلایلی كه روانشناسان خوب از اینكه از مشاغل خود لذت می برند این است كه آنها می توانند به دیگران در بهبود كیفیت زندگی كمک كنند. بسیاری از مردم در سراسر جهان با ناتوانی از اختلالات روانی و معلولیت مبارزه می کنند. روانشناسان به این افراد کمک می کنند تا با اختلالات و ناتوانی های خود بیاموزند و بر چالش های روحی و ذهنی غلبه کنند. در حالی که یک روانشناس  خوب بودن می تواند بارها استرس زا باشد ، این یک شغل بسیار لذت بخش و تحقق بخش نیز است.

2. برنامه کاری انعطاف پذیر.

در حالی که بسیاری از روانشناسان ساعتهای طولانی را فرا می گیرند ، هنگامی که تمرین خود را برقرار کردند برنامه آنها بسیار انعطاف پذیر می شود. آنها می توانید ساعت های خود را تنظیم کنید ، وقتی می خواهند به تعطیلات بروند و یا کاری انجام دهند به راحتی می توانند برنامه خود را تغییر داده و زمان لازم را برای انجام امور خود در نظر بگیرند. بیشتر روانشناسان خوب می گویند یکی از جنبه های شغلی که از آنها بیشترین بهره را می برند ، این است که توانایی وقت گذرانی در کنار خانواده و دوستان دارند.

3. پتانسیل درآمدی بالا.

براساس دفتر آمار کار ، به طور متوسط روانشناسانی که تمام وقت کار می کنند بین 50 تا 100 هزار دلار در سال درآمد دارند. کسانی که به طور پاره وقت کار می کنند بدیهی است که درآمد کمتری دارند اما بازهم مبلغ قابل قبولی کسب می کنند. البته ، پول به تنهایی نباید انگیزه روانشناس خوب باشد اما برای تبدیل شدن به روانشناس خوب میبایست از یک درآمد زندگی نزولی یک مزیت جذاب است بهره برد.

4- توانایی کار برای خودتان.

روانشناس خوب شدن برای افراد دارای روحیه کارآفرینی یک انتخاب شغلی عالی است. طبق آمار دفتر کار ، تقریباً 35 درصد روانشناسان خود اشتغالی دارند - بسیاری از این افراد شیوه های خاص خود را دارند. در حالی که خود اشتغالی برای همه نیست ، کنترل کامل بر زمان و پتانسیل درآمدی روانشناس بستگی دارد.

5- هر روز فرصت کار با افراد جدید.

شما به عنوان یک روانشناس از کلیه زمینه های زندگی ، فرهنگ ها و پیش زمینه ها با مشتریانی کار خواهید کرد. به افراد زیادی کمک خواهید کرد که بر موانع روحی و عاطفی غلبه کنند.






وبگردی