آفتاب

تاثیر کرونا بر کسب و کارهای سنتی و فروشگاه های اینترنتی



بحران کرونا اهمیت راه اندازی فروشگاه اینترنتی را برای انواع کسب و کار ها بیش از پیش آشکار کرد.

عمده اخباری که این روز ها از همه جای دنیا به گوش می رسد مرتبط با ویروس کرونا است. این ویروس که از چین شیوع پیدا کرد با توجه به فراگیری بالا و خطر جانی نسبتا بالایی که دارد سبب اعمال محدودیت های زیادی از سوی دولت ها برای کنترل همه گیری شد با وجود این محدودیت ها کسب و کار ها به شدت آسیب دیدند و در گوشه و کنار دنیا بسیاری ورشکست شدند اما در این میان این برخی از کسب و کارهای اینترنتی و آنلاین بودند که نه تنها افتی را تجربه نکردند بلکه با افزایش فروش چند برابری رو به رو شدند. در واقع بحران کرونا اهمیت راه اندازی فروشگاه اینترنتی را برای انواع کسب و کار ها بیش از پیش آشکار کرد. 

تاثیر کرونا بر کسب و کارهای سنتی و سایت های فروشگاهی

در طول این بحران وب سایت هایی مانند Amazon در دنیا و دی جی کالا در ایران بودند که سود خوبی کردند و با قدرت به فروش خود ادامه دادند در حالی که کسب و کار های سنتی با توجه به قوانین قرنطینه و اعمال محدودیت ها ثبات کسب و کار خود را از دست داده و ضرر و زیان بسیاری متحمل شدند.
در ادامه به بررسی مزایای راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی می پردازیم که روز به روز با گسترش فضای مجازی و کاربران آن به مزایای آن افزوده می شود. همچنین به پاسخ این سوال که چرا طراحی سایت فروشگاهی ضرورتی برای ادامه کسب و کار شماست می پردازیم.

برخی مزایای راه اندازی فروشگاه اینترنتی

همه ما می دانیم که یک وب سایت فروشگاهی نیاز به یک محدوده جغرافیایی محدود نیست و از هر جایی می تواند محصول خود را به فروش رسانده و به هر نقطه ای ارسال کند. در واقع عدم نیاز به یک مکان خاص برای وب سایت سبب کاهش هزینه هایی مانند اجاره و ...می شود هزینه هایی که در دوران کرونا فشار زیادی بر کسب و کار ها وارد کرده است.
داشتن یک وب سایت یکی از فاکتور های بسیار مهم در برندینگ بوده و به نوعی نمایندگی ۲۴ ساعته کسب و کار شماست. مشتریان شما در هرکجا و هر زمانی می توانند از طریق وب سایت با شما در ارتباط باشند و به راحتی خرید های خود را از داخل خانه در کمترین زمان ممکن انجام دهد.
این در حالی است که در کسب و کارهای سنتی ، فروش محدود به نقاط خاصی است که نمایندگان یا عاملیت آن مجموعه در دسترس باشند.

ارتباط و تعامل بیشتر با مشتریان

از مزایای دیگر فروشگاه های آنلاین می توان به افزایش تعامل با مشتری و در دسترس بودن اشاره کرد. مشتریان می توانند سفارش  خود را در هر ساعتی از شبانه روز ثبت کنند و یا سوالات خود را مطرح کرده و منتظر پاسخ شما باشند.
همچنین می توان با بررسی آمار و تحلیل رفتار کاربران از علاقه و نیاز آنها اطلاعات جالبی بدست آورد و در زمان های مناسب ، از آنها جهت رشد کسب و کار استفاده کرد.

میزان فروش برخی فروشگاه های اینترنتی

در ماه مارس سال ۲۰۲۰ که تمام کسب و کار ها و صنایع در بدترین وضعیت مالی خود قرار داشتند میزان بازدیدکنندگان سایت آمازون 5 میلیون نفر نسبت به سال ۲۰۱۹ افزایش یافت و به بیش از ۷۳ میلیون نفر رسید. در اوایل مارس نیز فروش آمازون ۲۰ درصد نسبت به سال گذشته بیشتر شده بود. البته فروش اقلام ضروری بین ۳۰ تا ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.
در کشور ما نیز دیجیکالا که معروف ترین فروشگاه اینترنتی است اعلام کرده که ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش مشتری داشته و روزانه به بیش از ۳۰۰ هزار نفر خدمات ارائه می دهد.

کل نقدینگی بازار آنلاین ایران

حجم کل پولی که در سال ۲۰۱۹ در دنیا به صورت خرید اینترنتی جا به جه شد مبلغی بالغ بر 3.4 تریلیون دلار بوده است ! یعنی بیش از دو سوم بودجه کشور آمریکا در آن سال. در کشور ما نیز نقدینگی بسیار زیادی را در سال ۹۸ در این بازار شاهد بودیم چیزی حدود ۲۰۸ هزار میلیارد تومان این در حالی است که این سایت های اینترنتی هنوز جای رشد بسیاری داشته و بسیاری از افراد از آنها به طور مرتب استفاده نمی کنند. خبر خوب برای آن دارندگان کسب و کارهای اینترنتی این است که آمار فروش سایت روز به روز در حال افزایش است.

خدمات طراحی سایت وینت

مجموعه طراحی سایت وینت با سابقه ای درخشان در طراحی سایت فروشگاهی ، شرکتی و خدمات سئو آماده است تا با تکیه بر دانش و تجربه خود شما را در راه اندازی کسب و کار آنلاین همراهی کند.
طراحی سایت وینت با بیش از ۷ سال تجربه در راه اندازی و اجرای وب سایت های شرکتی و فروشگاهی و افزایش بازدید و فروش این مجموعه ها مفتخر است که گام مفیدی در رشد کسب و کار مشتریان خود برداشته است. جهت اطلاعات بیشتر از خدمات و شرایط همکاری به سایت این مجموعه به آدرس www.wenet.website و یا به بخش تعرفه طراحی سایت مراجعه فرمایید.


گالری تصاویر


وبگردی