آفتاب

نحوه نوشتن رزومه انگلیسی و انگیزه نامه



نحوه نوشتن رزومه انگلیسی با رزومه فارسی خیلی تفاوت دارد. اولین و مهمترین نکته برای نوشتن رزومه انگلیسی داشتن زمان کافی برای جمع آوری اطلاعات درست است.

نوشتن سابقه شغلی، تحصیلی و سایر مهارت ها و دستاوردهای شما باعث می شود که بتوانید رزومه ای مناسب طیف گسترده ای از فرصت های شغلی و حرفه ای بنویسید. این کار کمی زمان بر است و چند ساعتی زمان شما را می گیرد اما ارزش وقت گذاشتن را دارد.

اگر زمان و مهارت کافی برای نوشتن رزومه انگلیسی و انگیزه نامه را ندارید، می توانید با خیال راحت کار را به مترجمان حرفه ای ما در کوییک بسپارید. ما در کوتاه ترین زمان ممکن، بهترین و تاثیرگذارترین رزومه انگلیسی را برای شما می نویسیم.

در ادامه همراه ما باشید تا اطلاعاتی که برای نوشتن رزومه انگلیسی لازم است را با هم می خوانیم.
رزومه

چه مواردی برای نوشتن رزومه انگلیسی نیاز داریم؟


    در ابتدا به کاغذ نیاز داریم تا اطلاعاتی که مورد نظر را یادداشت کنیم.
    سپس به کامپیوتر یا وسیله ای برای تایپ کردن نیاز داریم. در این مرحله دیکشنری حتما باید کنار دستمان باشد تا در صورت نیاز به آن مراجعه کنیم.
    از همه مهمتر باید لیستی از تمام سوابق کاری و کارفرمایان گذشته خود تهیه کنیم.
    با داشتن تمام موارد بالا می توانید شروع به نوشتن رزومه کنید. اما در این مرحله لازم است با انواع رزومه آشنا شوید تا بدانید کدام نوع رزومه را می خواهید بنویسید.

حالا که تمام ملزومات نوشتن یک رزومه را تهیه کردیم، حال باید بدانیم که این رزومه را با چه قالبی می خواهیم بنویسیم. اگر برای شما هم سوال پیش آمده که قالب های مختلف رزومه چیست؟  این مقاله را دنبال کنید.  

انواع رزومه


به طور کلی 4 مدل رزومه داریم که هیچ کدام بهتر از دیگری نیست؛ هر کدام کاربرد خودش را دارد. بنابراین می توانید بنا به نیاز خود یکی از آن ها را انتخاب کنید.

1- رزومه ترتیبی: در این شکل از رزومه انگلیسی تمام سوابق شغلی و کاری خود را به ترتیب از زمان حال تا گذشته را توضیح می دهیم. تمام کارهای انجام شده و مدارک تحصیلی را باید در این نوع رزومه قید کنیم.

2- رزومه عملی: در این مدل از رزومه بیشتر روی توانایی های خود باید تمرکز کنید؛ امکان دارد تجربه کاری شما به صورت پیوسته نباشد و وقفه هایی ایجاد شده باشد. این مدل از رزومه به شما کمک زیادی می کند تا روی سوابق حرفه ای خود بیشتر تمرکز کنید.

3- رزومه تلفیقی: رزومه ای که می نویسید می تواند تلفیق و ترکیبی از دو مدل قبلی یعنی ترتیبی و عملی باشد.

4- رزومه هدفمند: شاید تصمیم داشته باشید که فقط برای شغلی خاص که آگهی آن را دیده اید رزومه بنویسید. در این حالت باید به دنبال تمام مواردی که برای آن شغل مهم و اساسی است بگردید و فقط روی موارد لازم تمرکز کنید تا تمام چیزهایی که مورد نظر کارفرما است را بنویسید.

اجازه بدهید برویم سراغ قسمت های مهم و ضروری که باید در هر نوع روزمه درنظر گرفته شود. با ما همراه باشید.

قسمت های مهم یک رزومه انگلیسی


    حتما باید راه های ارتباطی و شماره های تماس و ایمیل را در رزومه خود درج کنید.
    نام، نام خانوادگی و عنوان حرفه ای خود را در ابتدا بنویسید.
    تمام مهارت های کاری، حرفه ای و تحصیلی خود را در رزومه قید کنید.

تا اینجا در مورد نحوه نوشتن رزومه انگلیسی با هم مواردی را خواندیم. در ادامه کمی با انگیزه نامه و نوع نوشتن آن آشنا می شویم.

انگیزه نامه چیست؟


نوشتن انگیزه نامه برای کسب موقعیت شغلی، پذیرفته شدن در دانشگاه مورد نظر و هر موقعیت دیگری که برای آن تلاش می کنید، نقش بسیار مهم و موثری دارد.

نامه انگیزشی قوانین خاصی خود را دارد. به همین دلیل باید بدانیم چه چیزهایی باید در آن نوشته شود؟ و از کجا باید نوشتن آن را شروع کرد؟ با دانستن این موارد می توانید به راحتی نامه انگیزشی بنویسید. در ادامه به این موارد اشاره شده است.
رزومه

نکات مهم در نوشتن انگیزه نامه


زمانی که شما شروع به نوشتن می کنید، باید نامه ای بنویسید که منحصر به فرد و مخصوص خود شما باشد؛ به هیچ عنوان نباید کپی مستقیمی از نمونه نامه های انگیزشی موجود در اینترنت باشد. این عمل برای نوشتن رزومه انگلیسی نیز صدق می کند. چراکه این کار باعث می شود شما غیر حرفه ای و بد به نظر برسید.

برای آنکه نامه انگیزشی که مخصوص خودتان باشد را بنویسید، بهتر است نمونه هایی از دستاوردها و نقاط قوتتان را به عنوان دانشجو، کارمند و یا سرپرست را ذکر کنید.ویژگی های خود را مختصر و دقیق توضیح دهید. به طوری که حداکثر یک صفحه باشد.

پس از اتمام نامه انگیزشی، حتما چندین بار آن را ویرایش کنید تا مطمئن شوید که فقط مطالب مهم را نوشته اید.

همچنین در مورد نیازها و اولویت های فردی که برای او نامه می نویسید، سوالاتی بپرسید. با این روش می توانید متوجه شوید که کدام قسمت را پررنگ تر کنید؛ می دانید که باید روی اخلاق کاری تمرکز کنید یا روی مهارت خاص؟ البته شما قصد ندارید که حرف غیر واقعی بزنید، اما با اطلاع از نقطه تمرکز موقعیتی که برای آن انگیزه نامه می نویسید، می توانید به افزایش تاثیرگذاری محتواهای نامه انگیزشی کمک زیادی کنید.

جمع بندی

تمام مواردی که در این مقاله برای نوشتن رزومه انگلیسی و انگیزه نامه گفته شد را باید رعایت کنید. البته اگر موارد دیگری نیز به دهنتان رسید را نیز می توانید به آن اضافه کنید. توجه کنید که رزومه شما طولانی نباشد که در نگاه اول کاملا غیر حرفه ای به چشم می آید.

می توانید بهترین و کاربردی ترین رزومه ها و نامه های انگیزشی را از موسسه کوییک بخواهید. مترجمان حرفه ای ما رزومه هایی استاندارد و مورد قبول تمام کشورهای دنیا را برای شما آماده خواهند کرد.




وبگردی