آفتاب

شرایط مسافرت هوایی با شرایط فیزیکی خاص و سنین مختلف



سفر، کاری لذت بخش و مهیج است. اما نه همیشه! گاهی سفر با اشکال مختلف آن، برای افرادی با شرایط فیزیکی خاص یا در سنین خاص، ممکن است خسته کننده و آزاردهنده باشد.

سفر، کاری لذت بخش و مهیج است. اما نه همیشه! گاهی سفر با اشکال مختلف آن، برای افرادی با شرایط فیزیکی خاص یا در سنین خاص، ممکن است خسته کننده و آزاردهنده باشد. اما گاهی سفر گریزناپذیر است و مجبوریم آن را انجام دهیم. در این شرایط لازم است پیش از سفر و خرید بلیط هواپیما از آدرس https://safarmarket.com/flights با مطالعه و آمادگی، فشار ناشی از پرواز با هواپیما را کاهش داد. در این نوشته تلاش کرده ایم به فشردگی، قوانین و همچنین توصیه های لازم برای افراد مسن، خانواده هایی که با کودک خردسال پرواز می‌کنند و افرادی که بیماری های خاصی دارند یا بانوان باردار ارائه دهیم.

مدارک و لوازم مورد نیاز برای سفر گروه های خاص

اگر مسافران از دید پزشکی و بدنی یا سنی در موقعیت خاصی هستند، بهتر است مجموعه‌ای از مدارک و لوازم را با خود به همراه داشته باشند.
دفترچه بیمه درمانی خود را به همراه داشته باشید تا در صورت نیاز به مراجعه به پزشک، همراهتان باشد. اگر برای پرواز چارتر یا سفر نیاز به اجازه پزشک دارید، آن را در کنار مدارک سفرتان نگه دارید. چون احتمالا پیش از سوار شدن به هواپیما باید آن را به مسئول مربوط ارائه دهید. به همراه داشتن مدارک پزشکی مانند عکس رادیولوژی یا سونوگرافی هم برای مواقع ضروری لازم است. مخصوصا اگر با هدف درمان در حال سفر هستید.
در مورد خوردنی ها، به جز به همراه داشتن داروهای خود که ضروری است، حتما آب تصفیه شده سالم و بسته‌بندی به مقدار کافی به همراه داشته باشید. در طول سفر باید مراقب چیزهایی که می‌خورید باشید و غذاهای بدون بسته بندی و مشکوک را مصرف نکنید. برای اطمینان بیشتر، مقدار آجیل و مغزهای خوراکی را بسته بندی و همراه خود داشته باشید.
همچنین به عنوان لوازم بهداشتی، حتما دستمال کاغذی و دستمال مرطوب به همراه داشته باشید. برای اطمینان ماسک و لوازم ضدعفونی دست و سطوح را همراه داشته باشید. لباس و کفشی راحت و سبک داشته باشید که هم جریان هوا در آن راحت باشد، هم تنگ نباشد و خون بتواند به آسانی در بدن جریان پیدا کند. همچنین کفش شما در زمان راه رفتن، باید راحت باشد.

سفر هوایی برای بانوان باردار

بارداری دوران حساسی در زندگی یک زن است و سلامت مادر و فرزند هر دو در موقعیت حساسی است. سفر هوایی به دلیل متفاوت بودن ارتفاع سفر، بیش از سفر زمینی ممکن است برای مادر و جنین، چالش‌برانگیز باشد. از همین رو قواعد و محدودیت هایی برای پرواز زنان باردار وجود دارد که وارد قوانین صدور بلیط هواپیما خطوط هواپیمایی نیز شده است.
از دید پزشکی اگر دوره بارداری را به سه بازه سه ماهه تقسیم کنیم، امن‌ترین زمان برای سفر هوایی، سه ماهه دوم است. به طور کل پس از هفته ۳۵ بارداری، اجازه پرواز و صدور بلیط داده نمی‌شود. در مورد بارداری در هفته‌های پیش از این محدوده، اینکه چندمین بارداری باشد و طول پرواز چه اندازه باشد تعیین کننده است. در بارداری اول برای پروازهای کمتر از ۲ ساعت، تا هفته ۳۲ بارداری، مجوز پرواز داده می‌شود. اما برای پروازهای بالای ۲ ساعت، تنها تا پایان هفته ۲۸ بارداری ممکن است. همچنین باید گواهی پزشک که ۴۸ یا بیشینه ۷۲ ساعت پیش از پرواز صادر شده باشد و تاریخ تقریبی زایمان را مشخص کرده باشد به همراه داشته باشید.

پرواز با کودکان خردسال و نوزادان

 
کودکان مانند بزرگسالان نیستند و ویژگی های فیزیکی محدودتری دارند. از همین رو، در طول سفر هوایی زود خسته می‌شوند و حوصله شان سر می‌رود. مخصوصا در پروازهای طولانی، انتظار زیاد در فرودگاه و سفرهایی با توقف چندباره، بیش از همیشه برای کودکان و خردسالان آزاردهنده است و موجب بی قراری آنان می‌شود.
اگر با نوزاد پرواز می‌کنید، به ساعت خواب و بیداری او توجه کنید. چون حتما متوجه شده‌اید که چرخه زندگی نوزادان با بزرگسالان متفاوت است. از همین رو بهتر است ساعت سفرتان در بازه خواب یا در بازه بیداری آنها باشد. اما مرزهای این بازه‌ها (زمان نزدیک به خواب یا مواقع بیدار شدن) معمولا با بی قراری نوزادان همراه است.
لباس مناسب برای کودکان داشته باشید تا در صورتی که احساس سرما کردند، آنها را بپوشانید. همچنین مراقب بهداشت آنها باشید. چون فضای هواپیما بسته است و محیط فشرده همراه با آلودگی های مختلف است. پس دستان آنها را مرتب تمیز کنید و مراقب باشید به هر جایی دست نزنند و هر چیزی را وارد دهانشان نکنند.

سفر هوایی افراد بیمار و سالمندان

مهمترین نکته درباره سفر هوایی افراد سالمند یا بیماران، به همراه داشتن داروهایی است که به طور پیوسته مصرف می‌کنند. همچنین نیاز است تا شرحی درباره زمان مصرف داروها و شرایط بیماری به همراه و در دسترس داشته باشند تا در صورتی که دچار مشکلی شدند، مهمانداران و کادر پرواز بتوانند دستورالعمل مصرف داروها را سریع پیدا کرده و از آن استفاده کنند. اگر در شرایط خاص، حالت ویژه‌ای مانند بیهوشی در فرد روی می‌دهد بهتر است پیش از بلندشدن هواپیما، این موضوع به مهمانداران گفته شود.
احتمالا نشست طولانی افراد سالمند را آزار می‌دهد. بهتر است در سفرهای بیش از ۲ ساعت، از جایتان بلند شوید و در طول هواپیما قدم بزنید تا دچار گرفتگی ماهیچه های پا و تجمع خون در این مناطق نشوید. همچنین ورزش ها و حرکت های کششی در حالت نشسته را بیاموزید و آنها را به پیوسته و هر چند دقیقه یکبار انجام دهید.

حفظ بهداشت عمومی در طول مسیر

به طور کلی، سفر همراه با چالش های بهداشتی خاص خودش است. زیرا شما با محیط های جدید و افراد متفاوت برخورد می‌کنید. از همین رو نیاز است تا مجموعه ای از ملاحظات بهداشتی را همیشه در نظر داشته باشید. حتی در دوره پساکرونا هم نیاز است تا در طول پرواز و سفرهای هوایی، مراقب ابتلا به بیماری های دستگاه تنفسی باشیم. پس بهتر است از تماس با سطوح مختلف خودداری کنید و پس از تماس های ضروری، دستتان را به خوبی ضدعفونی کنید. بهتر است پیش از سفر حتما راهنمای سفر به مقصد خود را بخوانید تا از اطلاعات مقصد خود مطلع باشید. از رفت و آمدهای غیرضروری در طول پرواز که موجب تماس شما با افراد بیشتر می‌شود خودداری کنید. ماسک در دسترس داشته باشید تا در صورت مشاهده مسافرانی که علائم بیماری داشتند، از آن استفاده کنید. حتما در طول سفر از غذاهای بسته بندی شده و استاندارد استفاده کنید و از یخ فله و روباز یا چای سرو شده در پرواز استفاده نکنید.






وبگردی