آفتاب

معرفی انواع سیم خاردار و روش تولید آن



یکی از بهترین و کاربردی ترین ارکان برای حصار کشی و ایجاد امنیت استفاده از انواع مختلف سیم خاردار می باشد. این سیم در قسمت بالایی توری و یا فنس قرار داده می شود تا امنیت مکان مورد نظر را بیشتر تامین کند. برای تولید سیم خاردار از استیل ، روی و ... استفاده می شود که بهترین نوع آن مفتول های گالوانیزه می باشد.

معرفی انواع سیم خاردار و روش تولید آن
یکی از بهترین و کاربردی ترین ارکان برای حصار کشی و ایجاد امنیت استفاده از انواع مختلف سیم خاردار می باشد. این سیم در قسمت بالایی توری و یا فنس قرار داده می شود تا امنیت مکان مورد نظر را بیشتر تامین کند. برای تولید سیم خاردار از استیل ، روی و ... استفاده می شود که بهترین نوع آن مفتول های گالوانیزه می باشد.
سیم خاردار ها تیغ های بسیار تیزی دارند که به وسیله ی دستگاه های اتوماتیک تهیه و به بازار عرضه می شوند. افراد به این نوع از سیم نگاه ویژه ای دارند زیرا می توانند با هزینه ی اندک امنیت مکان مورد نظرشان را تامین کنند. وزن این سیم ها نیز پایین است و به راحتی می توان آن ها را جا به جا کرد. همچنین نصب این سیم ها به راحتی صورت می گیرد و نیاز به مهارت خاصی ندارد و حتی می توان بعد از استفاده آن ها را به راحتی باز کرد. این سیم ها را در کشور های مدرن و صنعتی نمی توان به راحتی نصب و استفاده کرد زیرا معتقدند که موجب مرگ حیوانات زیادی می شود.


سیم خاردار 1


معرفی سیم خاردار خطی
یکی از مدل های سیم خاردار، نمونه ی خطی آن می باشد. جنس این سیم های خطی از مفتول های گالوانیزه گرم است که دو رشته سیم را دارا می باشد. یکی از این دو رشته به عنوان رشته ی پایه در نظر گرفته می شود.  قطر این رشته به اندازه ی 2 میلی متر می باشد و رشته ی دیگر به دور رشته ی پایه پیچ می خورد که قطری به اندازه ی 5/2 میلی متر دارد.  وزن توپ یا رول این سیم بین 15 تا 20 کیلو گرم متفاوت می باشد. هر یک از رول های سیم خطی، حدود 10 متر است.
قیمت سیم خاردار خطی نسبت به نوع دیگر، قیمت مناسب تری دارد به همین دلیل در بین افراد محبوبیت بیشتری دارد. علاوه بر قیمت پایین این سیم خطی ، نصب آسان و بدون درد سر آن باعث شده است که افراد از آن استقبال کنند. این سیم های خطی دارای مقاومت بسیار بالایی هستند. به همین سبب می توان از آن برای برقراری امنیت در باغ ها و اطراف ساختمان های نا تمام استفاده کرد.


سیم خاردار 2


معرفی سیم خاردار حلقوی
یکی دیگر از انواع سیم خاردار موجود در بازار ، سیم خاردار حلقوی می باشد که خود به سه دسته ی مختلف تقسیم بندی می شود.
سیم خاردار حلقوی معمولی: جنس این سیم های حلقوی معمولی از فولاد  بسیار مقاوم و محکم می باشد. این سیم در حقیقت از رشته های فولادی محکم تهیه و تولید شده است. این رشته ها مانند یک فنر به یک دیگر پیچ خورده اند. این نوع از سیم های حلقوی بسیار مقاوم می باشند و استحکام کششی بالایی نیز دارند.
قطر خارهای این سیم ها 2 میلی متر و قطر رشته های آن 5/2 میلی متر می باشد. هر توپ یا رول این سیم خاردار معمولی، می تواند 10 متر و یا 15 متر باشد. ضخامت و قطر رول های سیم حلقوی معمولی با یک دیگر متفاوت هستند به همین سبب رول ها نیز اندازه های مختلفی دارند. زیرا ممکن است قطر توپ ها بین 60 تا 90 سانتی متر باشد.
سیم خاردار حلقوی سیمی : سیم حلقوی سیمی بسیار مشابه به مورد قبلی می باشد. تنها قطر رشته ها و خارهای آن ها با یک دیگر متفاوت هستند. زیرا قطر رشته ی اصلی در این سیم ها 3 میلی متر است و خار های نیز دارای قطری به اندازه ی 5/2 میلی متر می باشند. مقاومت این سیم حلقوی سیمی نیز بسیار بالا می باشد.
سیم خاردار حلقوی لیزری: مقاوم ترین و مستحکم ترین سیم خاردار موجود در بازار، سیم خاردار های حلقوی لیزری می باشند. این سیم ها به وسیله ی مفتول های پرکربن تولید و ساخته شده اند. همین امر باعث مقاومت و قیمت بالاتر آن نسبت به دیگر سیم های حلقوی شده است. به طور مثال این سیم ها در برابر شرایط مختلف آب و هوایی و فشار های بالای فیزیکی مستحکم و مقاوم می باشد. به این نوع سیم های حلقوی لیزری ، سیم حلقوی تبری نیز گفته می شود. زیرا خار های تبر مانندی به رشته ی پایه پرس می شوند.
سیم خاردار ها چه از نوع خطی و یا حلقوی باشند، کاربرد های فراوانی دارند. از مهم ترین این کاربرد ها می توان به حصار کشی ، جدا سازی فضا ها ، ایجاد امنیت دیوار ها و ... اشاره کرد. به همین دلیل افراد می توانند بر حسب نیاز و مکان مورد نظر یکی از انواع سیم های موجود در بازار را انتخاب و خریداری کنند. افراد همچنین در زمان خرید باید به نشان های استاندارد روی بسته بندی و کیفیت محصولات دقت کنند. زیرا تمام این موارد می تواند روی کارایی سیم ها تاثیر گذار باشد.  


سیم خاردار 3



وبگردی