آفتاب

کاشت ناخن از ابتدا تا بازار کار + ابزارها و مراحل کاشت ناخن



بانوان به دلایل مختلفی از جمله داشتن ناخن هایی زیبا و برخی نیز به دلیل مشکلات ناخن هایشان و برای پوشاندن ناخن‌هایی که به گفته خودشان رنگ و روی زیبایی ندارند کاشت ناخن را انجام می‌دهند. کاشت ناخن برای افرادی که ناخن های ضعیف و شکننده ای دارند و همچنین افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند بسیار مناسب است.

از روزگاران قدیم، زیبایی وجه لاینفک زندگی بانوان بوده است و همچنان ادامه دارد. با توجه به استقبال شدید بانوان در زمینه کاشت ناخن (Nail Implantation) ، بسیاری به این فکر افتاده اند که وارد این کار شده و مهارت های لازم در زمینه آموزش کاشت ناخن را فرا گیرند. اما قبل از اینکه وارد این کار شوید لازم است که صفر تا صد آن را از کاشت ناخن تا بازار کار در خارج از کشور را بدانید و آگاهانه و با چشمانی باز تصمیم بگیرید.

کاشت ناخن چیست؟

 
بانوان به دلایل مختلفی از جمله داشتن ناخن هایی زیبا و برخی نیز به دلیل مشکلات ناخن هایشان و برای پوشاندن ناخن‌هایی که به گفته خودشان رنگ و روی زیبایی ندارند کاشت ناخن را انجام می‌دهند. کاشت ناخن برای افرادی که ناخن های ضعیف و شکننده ای دارند و همچنین افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند بسیار مناسب است. کاشت ناخن‌ های مصنوعی در اندازه‌ های گوناگون و در رنگ‌ های طبیعی و متنوعی انجام پذیر است. برای انجام کاشت ناخن می‌بایست موارد زیادی را رعایت کرد، ابزار و مواد کاشت ناخن را شناخت و در صورت تصمیم برای انجام، این کار را زیر نظر متخصصین آن انجام داد.

چرا کاشت ناخن؟

امروزه بسیاری از خانم ها در بازار کار با مشکلاتی مواجه هستند که آنها را در سراشیبی خارج شدن از سیستم کارمندی و روی آوردن به مشاغل دیگر از جمله کاشت ناخن و فعالیت در این زمینه قرار داده است. سه دلیل عمده آن عبارتند از:
1.    شرایط اقتصادی جامعه و خانواده ها و نیاز به استقلال مالی.
2.    محدودیت ها و عدم وجود امنیت شغلی در سیستم های کارمندی.
3.    عدم ارتباط تخصص تحصیلی فرد با وظایف محوله در محیط کار.
همین امر باعث شده شما عزیزان به دنبال یاد گرفتن و ارائه خدمات کاشت ناخن از جمله کاشت ناخن با پودر و کاشت ناخن با ژل باشید. اولین توصیه ما به شما این است که دقت داشته باشید که آموزش کاشت ناخن باید به صورت صحیح و اصولی انجام گیرد و در عین حال آموزش به تنهایی نمی تواند شما را برای ورود به این بازار کار جذاب آماده کند و آموزش کاشت ناخن باید در کنار تمرین و زیر نظر مربی باشد. بازار کاشت ناخن بسیار جذاب و پر از مشتریان متنوع می باشد اما تنها ناخن کارانی در این بازار سهم قابل توجه خواهند داشت که آموزش ها و تمرین های حرفه ای را زیرنظر مربیان کارکشته گذرانده باشند.

وسایل و ابزارهای مورد نیاز در کاشت ناخن

 
•    سوهان برقی
•    سوهان دستی
•    ست سر سوهان مانیکور
•    سر سوهان‌الماسه استوانه
•    سر سوهان الماسه استوانه سر گرد
•    دستگاه  UV
•    عقب زن
•    نیپر
•    قلم وان بال
•    قلم تخت
•    قلم کار با ژل
•    کاتر تیپ
•    فرمر
•    قالب کاشت

مراحل کاشت ناخن

کاشت ناخن دارای چند مرحله است که برخی از این مراحل در تمامی کاشت ها مشترک است. به طور کلی مراحل کاشت ناخن شامل ۴ مرحله می باشد.
1.    زیرسازی
2.    موادگذاری
3.    سوهان کشی
4.    طراحی ناخن

روش های کاشت ناخن

کاشت ناخن با روش های مختلف و بنا به سلیقه و درخواست مشتریان انجام می گیرد. روش های محبوب در کاشت ناخن به شرح زیر می باشد:

کاشت ناخن با پودر

کاشت ناخن با پودر روشی از کاشت ناخن است که با استفاده از پودر و لیکویید انجام می شود. کاشت ناخن با پودر زیر مجموعه هایی دارد که می توان به کاشت هلویی، انواع کاشت گریم، کاشت استند گلس، کاشت قالبی و… اشاره کرد. تمامی این کاشت ها را هم می توان با استفاده از روش تیپ گذاری و هم با استفاده از فرمر انجام داد.

کاشت ناخن با ژل

کاشت ناخن با ژل روشی از کاشت است که با استفاده از مواد ژل انجام می شود. کاشت ناخن با ژل زیر مجموعه هایی دارد که می توان به کاشت ناخن با ژل بیلدر، کاشت ناخن با پلی ژل، کاشت ناخن با فیبر، لمینیت ناخن و … اشاره کرد. کاشت ناخن با ژل با استفاده از روش تیپ گذاری، کاشت قالبی، استفاده از فرمر و استفاده از فیبر انجام می شود. حال برای تصمیم گیری درمورد بهترین نوع کاشت ناخن می بایست انواع مختلف کاشت، مزایا و معایب این روش ها را که در زیر بیان شده بررسی کنید.
1.    کاشت ناخن با ژل
2.    کاشت ناخن با پودر
3.    کاشت ناخن مادر
4.    کاشت ناخن هلویی
5.    کاشت ناخن با قالب
6.    کاشت ناخن با پلی ژل
7.    کاشت ناخن با ژل کاسه ای
8.    کاشت پلی ژل با قالب
9.    کاشت ناخن با ژل بیلدر
10.    کاشت ناخن بیبی بومر
11.    کاشت ناخن با فرمر
12.    ژلیش ناخن

هزینه کاشت ناخن

 

هزینه آموزش کاشت ناخن در شهرها و حتی مناطق شهری مختلف متفاوت می باشد. شهریه های متنوع از ۸۵۰ هزار تومان تا ۱۰ میلیون تومان متغیر است. دقت داشته باشید که زمانی که می خواهید اقدام به ثبت نام کنید حتما مباحث آموزشی دوره مورد نظر را بررسی کنید و بعد به مقایسه قیمت آنها بپردازید.

آیا بازار کاشت ناخن اشباع شده است؟

با اینکه در خیلی از بازارهای مشابه، شاهد ورود روزافزون خدمات دهندگان و اصطلاحا اشباع بازار هستیم، اما بازار کاشت ناخن نه تنها اشباع نشده بلکه سرعت ورود مشتریان جدید به آن بسیار بالاتر از ورود خدمات دهندگان می باشد. به جرات می توان گفت که به طور روزافزون به تعداد مشتریان کاشت ناخن اضافه می گردد و باید در نظر داشت که کاشت ناخن دیگر توسط یک دوست یا اعضای خانواده در منزل و بدون تجهیزات مخصوص امکان پذیر نیست. به همین دلیل ورود به این بازار کماکان به علت افزایش روزافزون تقاضا منجر به اشباع بازار نمی گردد.

کلام آخر

با توجه به اشباع نبودن بازار کاشت ناخن فرصت مناسبی است تا کسب و کار خود را در این زمینه راه بیندازید. یکی از سایت هایی که آموزش های بسیار خوبی در زمینه کاشت ناخن دارد، نیل آکادمی می باشد که می توانید به راحتی از آموزش هایشان بهره مند شوید.






وبگردی