آفتاب

تدریس خصوصی ریاضی



ریاضیات یکی از دروس بسیار مهم و چالش برانگیز در تمام دوران تحصیلی دانش آموزان است، این درس مهارتی همواره مورد توجه بوده است و در بسیاری از مواقع شاهد بوده ایم که هوش و استعداد دانش آموزان با یادگیری این درس محک زده می شود.

 با توجه به این اهمیت است که بسیاری از دانش آموزان و حتی والدین همواره نگران یادگیری ریاضیات هستند. یکی از راه هایی که اکثر خانواده ها امتحان می کنند استفاده از معلم خصوصی برای درس ریاضیات در پایه های مختلف تحصیلی است. آیا تا به حال به این مسئله فکر کرده اید که یک معلم خصوصی ریاضیات چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ شیوه های تدریس چه نقشی در موفقیت یادگیری ریاضیات دارند و از کجا می توان به یک مدرس با تجربه و آگاه دسترسی پیدا کرد؟ با ما باشید و پاسخ این سوالات را دریابید.

چرا همه از ریاضی می ترسند؟
آیا واقعا ریاضی یک درس مشکل است؟ چرا مباحث ریاضی تا این حد سخت و غیر قابل فهم به نظر می رسند؟ در پاسخ به این سوالات باید بگوییم، بر خلاف آنچه همه تصور می کنند، ریاضیات به هیچ عنوان درس مشکلی نیست. بلکه این عدم اعتماد به نفس دانش آموزان و شیوه های نامناسب تدریس است که از این منبع آموزشی یک غول غیر قابل مهار ساخته است و آن را به یک چالش ترس برانگیز و نفس گیر برای دانش آموز تبدیل کرده است.
این مسئله به ویژه در خانواده هایی که دارای چندین دانش آموز در مقاطع مختلف هستند بیشتر مشهود است، معمولا دانش آموزان در مورد ریاضی جملاتی مثل " درس سختی است"، " وای ریاضی رو نمیشه یاد گرفت" و امثال آن می شنوند و همین امر سبب می شود تا ذهنیتی منفی در مورد یادگیری این درس داشته باشند، به این ترتیب اگر در کلاس کوچکترین مفهومی را درک نکنند فکر می کنند که دیگر قادر به یادگیری نخواهند بود، بنابراین باید گفت این خانواده و اطرافیان هستند که اولین بذرهای ترس از ریاضیات را در وجود دانش آموز می کارند.


ما در مدرسانه آماده ایم تا دانش آموزان و والدین را با این درس بیشتر آشنا کنیم، مقالات علمی و تجربه مدرسان حرفه ای در مدرسانه به خانواده ها کمک می کند تا بتوانند در مورد درس ریاضی به شناخت بهتری دست پیدا کنند و برای همیشه چالش یادگیری ریاضیات را فراموش کنند.

ارتباط شیوه های تدریس ریاضیات و میزان یادگیری دانش آموزان
از آنجایی که ریاضیات یک درس مدرس محور است و معلم نقش زیادی در یادگیری آن ایفا می کند، باید گفت شیوه های تدریس در تسلط دانش آموزان به درس ریاضی در مقاطع گوناگون نقش بسزایی دارد. مسلما در یک کلاس در مدرسه دولتی با حدود حداقل 25 دانش آموز و یک کلاس درس یک ساعت و نیمه نمیتوان انتظار داشت که تمام دانش آموزان به یک اندازه در درک مفاهیم پیچیده ریاضیات موفق باشند.
نباید فراموش کرد که ریاضی یک درس مفهومی است، بنابراین تا زمانی که دانش آموز به مفاهیم عمیق مباحث درسی تسلط نداشته باشد قادر نخواهد بود مسائل مختلفی که به اشکال متنوع از نکات درسی استخراج می شوند پاسخ دهد.
به همین دلیل است که ما معتقدیم شیوه تدریس، میزان تسلط دبیر به انتقال مفاهیم و البته ارتباط موثر دانش آموز و معلم می توانند نقش مهمی در موفقیت دانش آموز در یادگیری ریاضیات داشته باشند.
همکاران ما در مدرسانه سعی کرده اند شیوه های مختلفی که برای تدریس ریاضیات در مقاطع مختلف تحصیلی به کار برده اند را در اختیار همکارانشان خارج از این مجموعه قرار داده و همچنین خانواده ها را در شناخت توانایی های فرزندانشان در یادگیری راهنمایی کنند.

مدرس ریاضی خوب چه ویژگی هایی دارد
بسیاری از والدین برای موفقیت فرزندانشان در امر تحصیل هزینه های زیادی متحمل می شوند، یکی از راه هایی که اکثر والدین امتحان می کنند استفاده از معلم خصوصی است. این که یک معلم خصوصی خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد مسئله ای است که در انتخاب مدرس بسیار مهم به نظر می رسد.
از نظر تیم مدرسانه مدرس ریاضی در پایه های مختلف تحصیلی باید مهارت های خاص خود را داشته باشد. برای مثال در تدریس خصوصی ریاضی هشتم مدرسین خصوصی ممکن است از شیوه های خاصی متناسب با سرفصل های کتاب ریاضی هشتم استفاده کنند، این مسئله با شیوه های تدریس خصوصی ریاضی هفتم متفاوت خواهد بود. بنابراین پایه تحصیلی دانش آموز نقش مهمی در انتخاب یک معلم مناسب خواهد داشت.
مدرک تحصیلی و بار علمی مدرسین ریاضی از جمله مواردی است که اهمیت بسیاری دارد. البته در کنار این امر باید توجه داشت که قابلیت انتقال نکات درسی به دانش آموز مهارتی است که از امتیازات مثبت مدرسین محسوب می شود و ارتباط زیادی با مدرک تحصیلی آنها نخواهد داشت. بنابراین باید به دنبال مدرسی بود که بتواند به خوبی دانسته های علمی خود را به دانش آموز منتقل کند.
نکته دیگری که در مورد انتخاب یک مدرس خصوصی ریاضیات باید در نظر داشت، شیوه تعامل و ارتباط او با دانش آموز است، معلم خصوصی باید بتواند ارتباط موثری با دانش آموز داشته باشد. این ارتباط و شناخت شخصیت دانش آموز به مدرس کمک می کند تا نقاط ضعف و قوت دانش آموز را بررسی کرده و بتواند شیوه تدریس متناسب با موقعیت دانش آموز را اتخاذ کند.


قابل اعتماد بودن، منصف بودن، شناخت کامل منابع درسی و شیوه های به روز آموزشی، داشتن وجدان کاری و مسئولیت پذیر بودن از دیگر شاخصه هایی است که یک مدرس خصوصی باید داشته باشد. حال سوال اینجاست که از کجا می توان مدرسی با این ویژگی ها پیدا کرد؟
تیم مدرسانه با هدف معرفی اساتید برتر حوزه تدریس ریاضیات با شیوه های تدریسی منحصر به فرد و کاملا علمی برای کمک به خانواده ها و دانش آموزان در امر یادگیری بیشتر و موفقیت در آموزش ریاضی در اختیار کاربران قرار گرفته است، در مدرسانه شما می توانید با مدرسان برتر حوزه های مختلف تحصیلی و شیوه های تدریس آنها آشنا شده و اقدام به استخدام مدرسین مجرب کنید. در مدرسانه سعی کرده ایم خانواده ها و دانش آموزان را برای همیشه از شر چالش یادگیری ریاضیات و امتحانات مربوط به آن خلاص کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به مدرسانه مراجعه کنید.

 




وبگردی