دستورات مهم رهبر انقلاب به دولت سیزدهم در حکم تنفیذ ابراهیم رئیسی
مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری دوره سیزدهم، در حسینیه امام خمینی(ره) در حال برگزاری است و رهبر معظم انقلاب اسلامی با تنفیذ رأی ملت، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند.
خبرآنلاین: مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری دوره سیزدهم، در حسینیه امام خمینی(ره) در حال برگزاری است و رهبر معظم انقلاب اسلامی با تنفیذ رأی ملت، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند.
حضرت آیت الله خامنهای در حکم تنفیذ، حضور پر معنا و عزتآفرین مردم در انتخابات و انتخاب شخصیتی مردمی، پرهیزگار و دارای سوابق درخشان مدیریت را نشانه عزم راسخ ملت بر پیمودن مسیر نورانی انقلاب یعنی مسیر عدالت، پیشرفت و آزادی دانستند و با اشاره به آمادگی کشور برای حرکت جهشی در همه عرصهها، بر رفع موانع تولید، تقویت پول ملی، توانمندسازی قشرهای متوسط و پایین جامعه و حرکت پر شتاب به سمت جایگاه شایسته کشور تأکید کردند.
متن حکم تنفیذ که حجتالاسلام والمسلمین محمدیگلپایگانی آن را قرائت کرد، به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
والحمد لله رب العالمین و صلی الله علی محمّد و آله الطاهرین سیما بقیة الله فی الارضین
خداوند علیم و قدیر را سپاس میگویم که با فضل و عنایت خود، ایران را بار دیگر در آزمون سیاسی و اجتماعی انتخابات، سرافراز فرمود، و ملت عظیمالشأن، در شرایطی پیچیده و دشوار، با حضور پر معنا و عزّتآفرین خود، حاکمیت رأی مردم بر ادارهی امور کشور را نمایان ساخت، و با انتخاب شخصیتی مردمی و عالیقدر، از تبار سیادت و علم، و مزیّن به پرهیزگاری و خردمندی، و دارای سوابق درخشان مدیریت، عزم راسخ خود را بر پیمودن مسیر نورانی انقلاب که مسیر عدالت و پیشرفت و آزادی و عزّت است، نشان داد.
امروز میهن عزیزمان، تشنهی خدمت و آمادهی حرکت جهشی در همهی عرصهها، و نیازمند مدیریتی با کفایت و جهادی و دانا و شجاع است که بتواند توانمندیهای آشکار و نهفتهی ملت، بویژه جوانان را که بسیار فراتر از مشکلات است، بسیج کرده و به میدان کار و تلاش سازنده آورد؛ موانع را از سر راه تولید بردارد؛ سیاست تقویت پول ملّی را بجِدّ دنبال کند، و قشرهای متوسط و پایین جامعه را که سنگینی مشکلات اقتصادی بر دوش آنها است، توانمند سازد؛ مدیریتی که با مشی فرهنگی خردمندانه، مسیر اعتلای مادی و معنوی ملت ایران را هموار کرده، حرکت کشور به سمت جایگاه شایستهاش را شتاب بخشد.
اکنون با تشکر از مردم عزیز و با پیروی از گزینش آنان، رأی به عالم فرزانه و خستگیناپذیر و کارآزموده و مردمی، جناب حجةالاسلام آقای سیدابراهیم رئیسی را تنفیذ و ایشان را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب میکنم و از خداوند متعال توفیق و سربلندی ایشان و همکارانشان را مسألت مینمایم و یادآوری میکنم که رأی ملت و تنفیذ اینجانب تا هنگامی است که مشی همیشگی ایشان در پیمودن صراط مستقیم اسلام و انقلاب ادامه داشته باشد که به فضل الهی چنین خواهد بود انشاءالله.
و السلام علی عباد الله الصالحین
سیّدعلی خامنهای
۱۲ مرداد ۱۴۰۰
وبگردی
-
الی گشت
-
بسته بندی اثاثیه
-
فیلم ترسناک جدید
-
خرید و فروش تتر
-
فروش کابل شبکه
-
لب تاپ دست دوم
-
فروش اقساطی با چک شخصی
-
خرید یوسی
-
خرید سرور hp
-
ونوس
-
فروشگاه آنلاین لوازم آرایشی
-
گندم موزیک
-
خرید سرور hp
-
خرید فالور اینستاگرام
-
سایت ترجمه
-
دانلود فیلم ایرانی
-
خرید فالوور ارزان
-
فروش سرورهای HP
-
طراحی وب سایت
-
خرید کولر گازی
-
سئو سایت
-
ایمپلنت یک روزه
-
قیمت روز گوشی
-
کد تخفیف رایگان
-
تدریس خصوصی زبان
-
چمن مصنوعی
-
دارالترجمه نزدیک من
-
تجهیزات آشپزخانه صنعتی
-
تبلیغ در گوگل
-
آموزش زبان فرانسه
-
خرید سرور
-
کابین آسانسور
-
خرید لوازم آرایشی
-
خرید فالوور فیک
-
تعمیر کرکره برقی شبانه روزی
-
هاست ایران
-
خرید یوسی پابجی
-
آهن هایپر
-
binance signals
-
paraffin wax price
-
تحصیل در آمریکا با دیپلم
-
دندانپزشکی شبانه روزی
-
طراحی سایت
-
تعمیرگاه اتوداکار
-
درمان بواسیر خارجی
-
خرید وب مانی
-
خرید گل
-
دانلود فیلم هندی
-
جدید ترین آهنگ ها
-
کلینیک زیبایی آنیل
-
خرید فرش دستباف
-
چمن مصنوعی
-
فروشگاه اینترنتی
-
خرید فالوور اینستاگرام
-
خرید پرفکت مانی
-
فیزیوتراپی در منزل
-
فیلم ترسناک جدید
-
مزایای خرید آنلاین بلیط هواپیما مشهد کیش
-
انگشتر جواهر
-
روکش صندلی تهلوکس
-
قفل دیجیتال
-
بلبرینگ
-
خرید یوسی
-
سرور HP
-
مجله سلامت کوئیک فیت
-
سرور اچ پی
-
مزایده خودرو
-
آرایشگاه زنانه در پردیس
-
پنل اینستاکرام
مطالب مرتبط
- اعتبارسنجی بانکها برای ارائه تسهیلات تشدید شود
- با صاحبان کسب و کارهای متضرر از کرونا و وضعیت اقتص...
- از هر اقدامی در جهت گرهگشایی از زندگی مردم، استقب...
- رییس قوه قضاییه: امارات منتظر واکنشها به خیانتی ک...
- کمر قاچاقچی موادمخدر باید شکسته شود
- وزارت بهداشت گرفتار حاشیه سازی ها نشود؛ کشور نیازم...
- اعطای نیابت قضایی به شش کشور برای پیگیری پرونده تر...
- دست انتقام الهی از آستین امت اسلامی بیرون میآید
- خبر استعفای رئیس قوه قضاییه تکذیب شد
- جزئیات دیدار سعید محمد با ابراهیم رئیسی
- دهکهای پایین جامعه باید از اینترنت رایگان بهرهمن...
- طرح رئیسی برای مسکن: ساخت ۴ میلیون خانه با آورده ص...
نظر شما چیست؟
لیست نظرات
نظری ثبت نشده است