ظریف: عربستان سعودی خواهان روابط برابر با ایران نیست
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی گفت: ایران برای برقراری روابط خوب با عربستان سعودی آمادگی دارد اما متاسفانه دولت عربستان نخواسته است روابط برابر با ایران داشته باشد.

ایرنا: محمد جواد ظریف روز سه شنبه در نشست خبری مشترک با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در محل ساختمان ضیافت های رسمی وزارت امور خارجه روسیه در واکنش به اینکه شما در دیدار در بغداد برای گفت وگو با عربستان سعودی سخن گفتید و چه دورنمایی برای چنین گفت وگوهایی را می بینید، اظهار داشت: ایران همواره می خواهد با کشورهای همسایه خود روابط خوب داشته باشد.
وی ادامه داد: داشتن روابط خوب با کشورهای همسایه از اولویت های سیاست خارجی ایران است.
وزیر خارجه بر عزم ایران برای توسعه روابط با کشورهای همسایه خود ازجمله در منطقه خلیج فارس تاکید کرد.
وی گفت: امروز بهترین روابط را در یک دهه اخیر با روسیه داریم، با ترکیه و عراق نیز روابط خوب داریم و روابط ایران با پاکستان نیز نزدیک است.
وزیر خارجه خاطرنشان کرد: با کشورهای جنوب خلیج فارس روابط داریم و آماده ایم با عربستان سعودی و امارات عربی متحده نیز روابط بر اساس احترام متقابل، توجه به منافع یکدیگر و عدم مداخله در امور داخلی یکدیگر داشته باشیم.
ظریف گفت: دولت عربستان از دیدگاه ما اطلاع دارد و به این کشور پیشنهاد ارائه شده است.
وی با اشاره به طرح امنیتی روسیه برای خلیج فارس یاداوری کرد که ایران نیز طرح صلح هرمز را پیشنهاد داده است که در واقع با طرح روسیه در یک راستا قرار دارد.
وی با بیان اینکه عراق نیز می خواهد در تامین امنیت منطقه همکاری داشته باشد،گفت: عراق می تواند در تامین امنیت و ثبات منطقه نقش مهمی داشته باشد.
وزیر خارجه گفت: ما از اعتمادسازی در منطقه و نیز نزدیکی مواضع کشورهای منطقه استقبال می کنیم.
تمدید محدودیت ارسال تسلیحات به ایران برجام را نقض می کند
وزیر امور خارجه در پاسخ به سوالی در مورد تلاش آمریکا برای تمدید محدودیت ارسال تسلیحات ایران اظهار کرد: سرگئی لاوروف در این خصوص صحیح گفت و در قطعنامه 2231 شورای امنیت صحبتی از تحریم تسلیحاتی نشده است.
وی افزود: در این قطعنامه نظام اجازه شورای امنیت برای ارسال تسلیحات به ایران قید شده است که نتیجه مذاکرات طولانی بود.
وی ادامه داد: این جزئی از بسته برجام بود که دستکاری بسته به معنی نقض و تخریب برجام و قطعنامه 2231 است.
ظریف گفت: اکثریت کشورها و روسیه و چین رسما مخالفت خود را با این تلاش اعلام کردند و کشورهای اروپایی هم گفتند که در چارچوب برجام نمی توان در این خصوص (تمدید محدودیت ارسال تسلیحات ایران) گفت وگو کرد.
وی نتیجه گیری کرد: هرگونه تغییر در این توافق به معنای نقض کامل کل توافق است.
آمریکا قصد دارد از ظرفیت قطعنامه۲۲۳۱ برای تمدید محدودیت های تسلیحاتی علیه ایران استفاده کند. بر اساس این قطعنامه تحریم تسلیحاتی ایران در ماه اکتبر (مهر) پایان خواهد یافت.
کشورهای اروپایی عضو برجام ماه گذشته با صدور بیانیهای تصریح کردند که به اجرای کامل قطعنامه ۲۲۳۱ پایبند هستند. آنها باب اشتراک نظر با آمریکا درباره پایان تحریمهای تسلیحاتی ایران را بازگذاشته اما بر لزوم حفظ برجام و پرهیز از اقدامی که این توافق را به مخاطره بیندازد تاکید کردند.
وبگردی
-
الی گشت
-
چمن مصنوعی
-
کلینیک زیبایی آنیل
-
آموزش حسابداری
-
قطعات خودرو
-
ایمپلنت یک روزه
-
خرید پرفکت مانی
-
فروشگاه اینترنتی
-
دکتریاب
-
انگشتر جواهر
-
قیمت میلگرد
-
paraffin wax price
-
خرید فالوور اینستاگرام
-
خرید فالور اینستاگرام
-
سرور اچ پی
-
خرید سرور hp
-
مزایده خودرو
-
خرید فرش دستباف
-
آهن هایپر
-
قفل دیجیتال
-
فروش اقساطی با چک شخصی
-
تحصیل در آمریکا با دیپلم
-
خرید وب مانی
-
هاست ایران
-
خرید یوسی
-
جدید ترین آهنگ ها
-
شرکت حمل و نقل
-
مجله سلامت کوئیک فیت
-
گندم موزیک
-
binance signals
-
تبلیغ در گوگل
-
درمان بواسیر خارجی
-
خرید سرور
-
خرید لوازم آرایشی
-
تعمیرگاه اتوداکار
-
خرید بلیط هواپیما
-
تجهیزات آشپزخانه صنعتی
-
طراحی سایت
-
فیلم ترسناک جدید
-
نرم افزار CRM دیدار
-
فروش کابل شبکه
-
دانلود فیلم ایرانی
-
خرید یوسی
-
خرید فالوور فیک
-
فروشگاه آنلاین لوازم آرایشی
-
خرید سرور hp
-
خرید گل
-
دانلود فیلم هندی
-
خرید کولر گازی
-
تعمیر کرکره برقی شبانه روزی
-
سردخانه محلی مطمئن برای مواد غذایی
-
ثبت شرکت
-
کابین آسانسور
-
سئو سایت
-
دوره «MBA»
-
سایت ترجمه
-
بهترین آهنگ های ایرانی
-
خرید یوسی پابجی
-
کد تخفیف رایگان
-
خرید فالوور ارزان
-
خرید و فروش تتر
-
بلبرینگ
-
خرید یوسی پابجی موبایل
-
دانلود آهنگ جدید
-
قیمت روز گوشی
-
طراحی وب سایت
-
سرور HP
-
خرید آنلاین میوه
-
چمن مصنوعی
-
قیمت هنگ درام
-
neuralink chip
-
دارالترجمه نزدیک من
-
تدریس خصوصی زبان
مطالب مرتبط
- محتوای پیام روحانی به پوتین چه بود؟
- کاظم جلالی: توافق ۲۰ساله ایران و روسیه در زمان تمد...
- وزیر دفاع: همکاری های نظامی ایران و روسیه رو به پی...
- توافق نامه مسافرت گروهی بدون روادید بین ایران و ر...
- ظریف: همکاری های نظامی ایران و روسیه تداوم می یابد
- ظریف: روسای جمهوری ایران و روسیه توسعه همکاریها را...
- لاوروف: تلاش آمریکا برای بازگرداندن تحریمها علیه...
- سفیر ایران: تهران و مسکو در عرصه ساخت واکسن کرونا...
- ظریف: روسیه از دوستان راهبردی ایران است
- قالیباف پروتکلهای بهداشتی دیدار با پوتین را نپذیر...
- قالیباف: حامل پیام مهمی برای دولت روسیه هستم
- قالیباف وارد مسکو شد
نظر شما چیست؟
لیست نظرات
نظری ثبت نشده است