ستاره شدن، ستاره ماندن

دهه ۸۰ را می‌توان دوره درخشش برخی خوانندگان پاپ دانست؛ خوانندگانی که یکی پس از دیگری توانستند با انتشار آلبوم‌هایشان میان مخاطبان، جایی برای خود پیدا کنند و در آسمان این نوع از موسیقی بدرخشند.

دهه ۸۰ را می‌توان دوره درخشش برخی خوانندگان پاپ دانست؛ خوانندگانی که یکی پس از دیگری توانستند با انتشار آلبوم‌هایشان میان مخاطبان، جایی برای خود پیدا کنند و در آسمان این نوع از موسیقی بدرخشند؛ خوانندگانی مانند خشایار اعتمادی، قاسم افشار، محمد اصفهانی، حسین زمان، علیرضا عصار و بسیاری دیگر که توانستند ستاره شوند، اما ستاره نماندند و هریک به نوعی در ذهن مردم حضورشان کمرنگ شد و نسل جدید و پرانرژی جای آنها را در بازار موسیقی گرفت.

هرچند برخی از این خوانندگان هنوز هم فعالیت های خوبی در موسیقی دارند، اما دیگر جایگاه گذشته را کسب نکرده اند و اغلب مخاطبان با حسی نوستالژیک آثار آنها را دوست دارند.

نسل جوان تر هم شاید برخی از آنها را نشناسد و حتی نتواند با کارهایشان ارتباط خیلی نزدیکی برقرار کند.

سعید شهروز یکی از همین خواننده ها بود. او نخستین آلبومش را با نام «پسرای مشرقی» منتشر کرد و با دومین کارش تبدیل به یکی از ستاره های موسیقی پاپ شد.

«غزلک» دومین آلبوم او در سال ۱۳۷۹ که روانه بازار موسیقی شد و عنوان پرفروش ترین آلبوم سال را از آن خود کرد، تاکنون هم جزو پرفروش ترین آلبوم های تاریخ موسیقی پاپ است.

او در سال های بعد به مرور آلبوم های دیگری را منتشر کرد، اما هیچ یک نتوانست موفقیت «غزلک» را برای او تکرار کند.

هفت آلبوم بعدی او چندان دیده نشدند و مورد توجه قرار نگرفتند؛ البته خودش معتقد است که از دنیای موسیقی خیلی دور نبوده و در عرصه تولید تک آهنگ ها فعال بوده است.

او تاکنون چند تک آهنگ هم منتشر کرده است که از جمله آنها می توان به قطعه «غروب سرخ» اشاره کرد که بتازگی به سفارش مرکز موسیقی و سرود سازمان صداوسیما به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر از شبکه های مختلف رسانه ملی پخش شد.

با این همه سعید شهروز هم مانند برخی خوانندگان موفق همدوره اش تصمیم گرفته پس از یک دوره ناکامی و چند سال سکوت، دوباره پا به عرصه موسیقی پاپ بگذارد و تجربه ای دیگر را رقم بزند. او این روزها قصد دارد با برگزاری یک کنسرت و انتشار آلبومی تازه دوباره حضورش در آسمان موسیقی پاپ را پررنگ کند، اما باید دید او می تواند تجربه شیرین موفقیتش در دهه ۸۰ را تکرار کند.

زینب مرتضایی فرد