عراق خطاب به ایران: وضعیت ما را درک کنید
ایسنا نوشت: رئیسجمهور عراق در اظهارتی تاکید کرد که امیدواریم کشورهای ایران و ترکیه وضعیت آب ما را درک کنند.

عبداللطیف رشید، رئیس جمهور عراق در گفتوگو با روزنامه المصری الیوم با اشاره به بحران آب در این کشور تاکید کرد که ایران و ترکیه باید وضعیت آبی ما را درک کنند.
وی در بخش دیگری از گفتوگوی خود با استقبال از نزدیک شدن روابط ایران و عربستان گفت: امیدوارم که این گفتوگوها و نزدیکی روابط عامل اصلی ثبات و امنیت در تمام منطقه باشد.
وی در خصوص روابط بغداد و قاهره و دیدارش با عبدالفتاح سیسی، همتای مصری خود نیز پرداخت.
وزارت منابع آبی عراق اخیرا از توافق با ایران و ترکیه برای برگزاری نشست فنی و تخصصی در مورد مساله آب در آینده نزدیک خبر داد.
این وزارت تاکید کرد که عراق خواستار انجام توافقات دائمی و عبور از توافقات مرحلهای شد و دو طرف ایرانی و ترکیهای از این امر استقبال کردند.
رائد الجشعمی، نماینده وزارت منابع آبی عراق در این باره گفت که در حاشیه کنفرانس بغداد۳ در مورد آب گفتوگوهای سازندهای با هیات ایرانی به ریاست وزیر نیرو داشتیم.
وی گفت که در این گفتوگوها به تمام مسائل مورد اختلاف پرداختیم و استقبال از مطالبههای عراق را احساس کردیم.
وبگردی
-
الی گشت
-
تعمیر کرکره مغازه
-
بهترین آهنگ های ایرانی
-
بررسی کامل سرور hp g11
-
سرور HP
-
دانلود فیلم ایرانی
-
خرید وب مانی
-
دکتریاب
-
فروش اقساطی با چک شخصی
-
آموزش تاتو بدن
-
کابین آسانسور
-
خرید سرور مجازی
-
خرید فالوور واقعی فعال
-
سمساری
-
گندم موزیک
-
خرید سرور HPE
-
مولوی عبدالحمید
-
Monoethylene glycol manufacturer
-
بلیط هواپیما
-
طراحی سایت
-
خرید گل
-
فیلم ترسناک جدید
-
خریدار نقره
-
وکیل
-
اجاره وثیقه
-
کلینیک زیبایی آنیل
-
بلیط استانبول
-
خرید پارتیشن اداری
-
بلبرینگ
-
چمن مصنوعی ایرانی
-
خرید کولر گازی
-
وکیل ملکی
-
تعمیر کرکره پارکینگ
-
لباس خواب
-
مزایده خودرو
-
خرید فالوور ارزان
-
قطعات خودرو
-
سئو سایت
-
هاست ایران
-
آموزش تاتو در تهران
-
خرید از ebay
-
خرید یوسی
-
خرید از آمازون
-
بلیط هواپیما ارزان
-
دانلود آهنگ جدید
-
تجهیزات آشپزخانه صنعتی
-
آموزش ارز دیجیتال
-
بلیط هواپیما تهران استانبول
-
خرید سرور hp
-
تبلیغ در گوگل
-
طراحی وب سایت
-
قیمت پارتیشن شیشه ای
-
وکیل خانواده
-
قیمت چمن مصنوعی
نظر شما چیست؟
لیست نظرات
نظری ثبت نشده است