يک اتفاق ساده باعث شد تا ”يوسى ميلتيف“ نايب رئيس انجمن ادراکات موجى روسيه، اعتقاد پيدا کند که انسان‌ها از درختان انرژى مى‌گيرند و هر انسانى حداقل دو درخت همزاد دارد که در کسب انرژى و حفظ تعادل ارگانيک به او کمک مى‌کند.


”هر انسانى حداقل دو درخت دارد که در حفظ تعادل انرژى و تأمين سلامتى به او کمک مى‌کند“.


”ميلتيف“ مى‌گويد: من توانسته‌ام سه نوع تأثير درختان را بر روى انسان‌ها و در طبيعت شناسائى و تعريف کنم، اول نوع انرژى بخش، دوم نوعى که باعث کاهش انرژى مى‌شود و سوم نوع خنثى که هيچ تأثيرى بر جاى نمى‌گذارد.


اولين بارى که ”يوسى ميلتيف“ متوجه شد درختان مى‌توانند بر روى انسان تأثير بگذارند زمانى بود که سه دندان او را يکجا کشيده بود و به همين دليل درد شديدى را در ناحيه فک و تمامى صورت و گردنش احساس مى‌کرد. او هنگامى که از مطب خارج شد از شدت درد نتوانست راه خود را ادامه دهد و در کنار خيابان ايستاد و سر خود را به يک درخت تکيه داد و در همين لحظه اتفاق عجيبى روى داد. درد ناگهان کاهش يافت و چند لحظه بعد به کلى از بين رفت. اين اتفاق ساده ”ميلتيف“ را که يک متخصص ادراکات موجى ”راديوئي“ بود واداشت که موضوع را جدى‌تر پيگيرى کند. در اين کار ”نيکلاى سوش وانف“ که پايه‌گذار مکتب اداراکات راديوئى مدرن در روسيه بود و استاد ”ميلتيف“ به حساب مى‌آمد از او حمايت کرد و در بخش عمده‌اى از مطالعات و پژوهش‌ها با وى همراه شد.


”ميلتيف“ تقريباً اثر تمامى درختان منطقهٔ مرکزى بخش اروپائى روسيه را مورد مطالعه قرار داد و به نتايج حيرت‌انگيزى رسيد و سرانجام اعلام کرد انسان‌ها به درختان، کانى‌ها، سنگ‌ها و همهٔ عناصر طبيعى ديگرى که در زادگاه آنها وجود دارد وابسته‌اند و در اين مورد اختلاف نژادى انسان‌ها نيز تفاوتى ايجاد نمى‌کند.


براساس نظريهٔ ”ميلتيف“ يک درخت مى‌تواند بر روى افراد مختلف تأثير متفاوتى داشته باشد، به‌عنوان مثال يک درخت تبريزى مى‌تواند به فردى انرژى بدهد و در مورد ديگرى تأثير معکوس داشته باشد.


البته اين موضوع که درختان و به‌طور کلى گياهان نقش بسيار مؤثر و انکارناپذيرى در ايجاد تعادل زيست محيطى دارند و حتى تأثيرات داروئى و شفابخش گياهان به روى انسان از هزاران سال پيش شناخته شده و مورد تأييد قرار گرفته است اما اينکه امواج موجود در ارگانيسم زندهٔ درختان نيز مى‌تواند تأثير تعادل دهنده و شفابخش داشته باشد موضوع تازه‌اى است که ”ميلتيف“ آن را مطرح کرده و به شدت نيز از آن دفاع مى‌کند.


او مى‌گويد: اگر عضلات شما دچار گرفتگى مى‌شود يک شاخهٔ درخت سپيدار روى عضله بگذاريد و اگر سردرد داريد شاخهٔ سپيدار را روى سر خود بگذاريد. او همچنين تأکيد مى‌کند که دردهاى شديد سرطانى و سوختگى‌ها نيز بر اثر تماس چوب و پوست درخت سپيدار زايل مى‌شود و باعث کاهش تورم‌هاى موضعى مى‌شود.


”دردهاى شديد سرطانى با خاصيت تبادل انرژى درختان درمان مى‌شود“.


”ميلتيف“ و شاگردان او مى‌گويند: با انجام آزمايش‌هاى ساده مى‌توان درختان مربوط با هر شخصى را که قادر هستند به او انرژى بدهند و يا انرژى او را زايل کنند مشخص کرد. آنها با استناد به باورهاى مردم روسيه معتقد شده‌اند که خاصيت انرژى بخش بودن درختان از قرن‌ها قبل شناخته شده بود اما تعريف علمى براى آن وجود نداشته است. به‌عنوان مثال آنها به اين ضرب‌المثل روسى استناد مى‌کنند که مى‌گويد:


”در کاجستان شادى کنيد و در جنگل توسن ازدواج کنيد“.


البته ”ميلتيف“ براى اثبات نظريهٔ خود شواهد و دلايل بسيارى در اختيار دارد از جمله معالجهٔ يک بچهٔ مبتلا به ورم غشاء مغزى که پزشکان تقريباً از معالجهٔ او نااميد شده بودند، با استفاده از خاصيت جذب انرژى درخت ”آلوچه“ معالجه گرديد. اين کودک در سال ۱۹۹۰ تحت نظريهٔ يکى از شاگردان ”ميلتيف“ به نام ”الکساندر دوگويف“ قرار گرفت و با استفاده از خاصيت درخت آلوچه ظرف ۶ ماه کاملاً معالجه شد.


نظريهٔ ”ميلتيف“ و کشف او در مورد خاصيت انرژى‌بخش بودن درختان در روسيه به ثبت رسيده است و در حال حاضر هزاران نفر از مردم اين کشور معتقد شده‌اند که تحقيقات ”ميلتيف“ باب تازه‌اى در زندگى انسان و سلامت بخشى گشوده است.


خاصيت شفابخشى داروهاى گياهى بر اثر خاصيت رشد سريع و توليدمثل ياخته‌اي، طيف موجي، طيف نوري، طيف مغناطيسى و طيف راديواکتيويتهٔ متصاعد شده از سلول‌هاى گياه مى‌باشد. اگر بتوانيم با اين طيف گياهان ارتباط برقرار نمائيم مى‌توانيم اميدوار باشيم که توسط آن معالجه شويم در غير اين‌صورت معالجهٔ امراض و بيمارى‌ها ناممکن خواهد بود (يکى شدن با انرژى‌هاى موجود در طبيعت).