با توجه به ويژگى‌ها و مختصات بازار سنگاپور و انواع مختلف کالاهاى موجود در بازار اين کشور، تقريباً از ۱۲ سال پيش حرفهٔ بازاريابى به‌صورت يک صنعت در اين کشور مطرح گرديده است.


امروزه در سنگاپور صنعت بازاريابي، از وسايل متنوع و مختلفى استفاده مى‌کند. بخش اعظم بازاريابى در اين کشور به‌صورت مستقيم مى‌باشد، يعنى فروشنده، توليدکننده و يا توزيع‌کننده، با مصرف به‌صورت مستقيم (حضورى و يا غيرحضوري) ارتباط برقرار مى‌کند. مهمترين وسايل مورد استفاده در امر بازاريابي، در حال حاضر، عبارتند از:


پست مستقيم، بازاريابى از راه دور و نيز استفاده از وسايل ارتباط جمعى نظير راديو و تلويزيون، روزنامه‌ها، مجلات، تابلوهاى نصب شده در خيابان‌ها، بروشور‌ها، کاتالوگ‌ها، استفادهٔ تبليغاتى از وسايل نقليه و برخى راهکارهاى ابتکارى ديگر، بازاريابى و تبليغات از طريق تلويزيون تقريباً از ۵ سال پيش آغاز گرديده و خيلى سريع رشد نمود. همچنين با توجه به رقابت بسيار شديد و فشرده در بازار انواع کالاها و خدمات اين کشور، استفاده از مشاوره و تجارب مشاوران بسيار ضرورت يافته و اين امر باعث رونق فراوان و خلاقيّت هرچه بيشتر صنعت بازاريابى در سنگاپور گرديده است.


مهمترين ابزار بازاريابى و تبليغ کالاها و خدمات در سنگاپور در حال حاضر و در آستانه قرن بيست و يکم، استفاده از اينترنت و شبکه‌هاى کامپيوترى است. در حال حاضر تقريباً هر شرکت سنگاپورى يک سايت مخصوص به‌خود بر روى اينترنت دارد که يکى از استفاده‌هاى آن بازاريابى محصولات است.


از جمله ديگر عواملى که بر موفقيّت بازاريابى محصولات در ميان مردم اين کشور مؤثر است و مى‌توان به اينها اشاره کرد: ويژگى‌ها و مشخصات و کيفيت محصول (يا خدمات)، ميزان گارانتى تضمين شده از سوى شرکت توليدى براى محصول، قيمت محصول (با توجه به رقابتى بودن بازارها)، ميزان و نحوهٔ سرويس‌دهى و خدمات پس از فروش براى محصولات، در برخى موارد خاص خارجى بودن محصولات، متناسب بودن محصولات با محيط و ساختارهاى فرهنگى در سنگاپور و ...

بررسى راهبردى در انتخاب مناسب‌ترين شيوهٔ بازاريابى در کشور (هماهنگ، متمرکز و غيرمتمرکز)

در حال حاضر در سنگاپور شيوه‌هاى بازاريابى بسيار متنوع مى‌باشند اما مهمترين آنها مجلات تخصصى بازرگاني، آگهى‌هاى تبليغاتى ساخته شده توسط شبکهٔ تلويزيون دولتى سنگاپور، تبليغات از طريق اينترنت، نمايشگاه‌هاى کالاهاى تجارى و تبليغات خيابانى هستند.


اما جهت هدايت بازاريابى قبل از اينکه به انام هزينه در اين خصوص پرداخته شود، لازم است موارد بسيار مهمى از قبيل موارد زير سنجيده شود و پس از اطمينان از وضعيّت بازار به‌انجام مراحل بازاريابى اقدام گردد:


- حساسيّت قيمت در بين توليدکنندگان، واردکنندگان، خرده‌فروشان و مصرف‌کنندگان محصول توليد شده


- تهديدات رقابتى از جانب فعّالان اقتصادى موجود در بازار و نيز تازه واردان بالقوّه


- ريسک کل تجارت وبرآورد ميزان تقاضا براى بخش مورد فعاليّت و قياس با ميزان بالقوّه آنها


- پتانسيل نرخ رشد بازار در آينده و نيز مدّت زمان فعاليّت شرکت از لحاظ بلند مدّت يا کوتاه‌مدّت بودن


- سطوح مورد نياز هزينه براى مراحل مختلف فعاليّت


- ميزان توانايى در ارائه خدمات پشتيبانى از محصول توليد شده


اينها مواردى است که بايد ابتدا مورد ارزيابى قرار گيرند و پس از حصول اطمينان از وضعيّت بازار، از اهرم‌ها و ابزارهاى مختلف تبليغاتي، ارائه خدمات در حين فروش و پس از فروش و نيز خدمات پاسخگويى تلفنى مى‌توان براى بازاريابى استفاده کرد. در حال حاضر در کشور سنگاپور معمولاً براى يک کالا از اکثر ابزارهاى تبليغاتى فوق‌الذکر استفاده مى‌کنند. البته اين موضوع بيشتر در مورد کالاهاى موردحمايت شرکت‌هاى بزرگ صادق است و شرکت‌هاى کوچک (به‌دليل هزينه‌هاى بسيار زياد تبليغات تلويزيوني) به تبليغات خيابانى و تبليغات بر روى تابلوهاى الکترونيکي، بسنده مى‌کنند.


همچنين بسيارى از شرکت‌ها جهت بازاريابى محصولات خود، به مشتريان محصولات خود هدايايى نيز تقديم مى‌کنند. اين هديه‌هاى همراه با فروش (اشانتيون) نيز از هزينه‌هاى بازاريابى مى‌باشند که بر روى فروش بى‌تأثير نيستند.


در حال حاضر در کشور سنگاپور استفاده تبليغاتى از سايت‌هاى مختلف کامپيوترى نيز به‌شدّت رواج يافته و از آنها به‌صورت گسترده استفاده مى‌شود.