در حدود ۱۹۸۸ براى بازسازى و راه‌اندازى سيستم حمل و نقل اين کشور، يک وام اضطرارى ۳۴۰ ميليون دلارى در اختيار آن قرار گرفت.

راه‌آهن

طول خطوط راه‌آهن اين کشور تا ۱۹۸۷، ۲۹۵۲ کيلومتر بوده است. طرح‌هائى براى توسعه خط ناميب - مونانگو و ساخت تقاطع‌هاى خط شمال - جنوب در دست اقدام بوده است. ۱۲۱ ميليون دلار از وام فوق به بازسازى خطوط راه‌آهن ناميب و لوآندا اختصاص يافته است.


شرکت‌هاى راه‌آهن شامل: راه‌آهن ملى آنگولا (Caminhos de Ferro de Angola)، راه آهن آمبوايم آنگولا (Bengvela Railway, Amboim Railway)، مى‌باشد.


خط آهن ناميب - لوآندا انتقال مسافر و بار را از بندر لوبيتو به نواحى مختلف کشور به‌عهده دارد تا (مرز زئير) که در آنجا به راه‌آهن ملى زئير منتقل مى‌شود. و از سوئى به راه‌آهن زامبيا وصل مى‌گردد که کوتاه‌ترين خط حمل و نقل را به بخش مرکزى منطقهٔ جنوب آفريقا فراهم مى‌آورد. اين خط حدود ۱۳۹۴ کيلومتر طول دارد. عمليات چريکى يونيتا از ۱۹۷۵ تاکنون ترافيک بين‌المللى را به حال تعليق درآورده است و تنها سرويس‌هاى نامنظمى از لوبيتو به هوآمبو صورت مى‌گيرد.


يک اعلاميهٔ موافقت براى بازگشائى اين خط مابين آنگولا، زامبيا و زئير در ۱۹۸۷ امضاء شده است و برنامه ده‌ساله‌اى براى بازسازى خط فوق از سوى SADC ارائه شده است تا براى سال ۱۹۹۵ کريدور لوبيتو (مسير حمل و نقل مذکور) براى سرويس دهى ما بين بندرلوبيتو و کى‌تو، آماده شود که مبلغ مورد نياز اين پروژه ۱۷ ميليون دلار برآورد شده است. (پس از توافق آتش بس مى ۱۹۹۱ بين يونيتا و دولت آنگولا).


- راه‌آهن لوآندا که حمل و نقل بين لوآندا و مالانژ، خاصه انتقال محصولات کشاورزى و صنعتى مانند کتان و سنگ آهن را پوشش مى‌دهد.


- راه‌آهن ناميب: مسير اصلى آن از ناميب تا مانانگو است و بيشتر در خدمت انتقال سنگ آهن معادن، ناحيه کاليناژ مى‌باشد.

جاده‌ها

در ۱۹۹۰، آنگولا حدود ۷۲،۶۱۱ کيلومتر جاده داشته است، که ۷۹۵۵ کيلومتر آن جاده‌هاى اصلى و ۵،۵۷۰ کيلومتر آن جاده‌هاى فرعى بوده است. حدود ۱۰% اين جاده‌ها آسفالت مى‌باشد. براى بازسازى جاده‌هاى اين کشور ۱۴۲ ميليون دلار بر اساس برنامه سال ۱۹۸۸ در نظرگرفته شده است.

کشتيرانى

بنادر اصلى در لوبيتو، لوآندا و ناميب واقع است. بندر تجارى پورتوآمبويا (Porto Amboia) از ۱۹۸۴ براى تعميرات بسته شده است. در مى ۱۹۸۳ يک خط منظم کشتيرانى براى سرويس‌دهى مابين لوآندا و ماپوتا (پايتخت موزامبيک) راه‌اندازى شد. در برنامه‌سازى کريدور لوبيتو، ارائه شده از سوى SADC، بازسازى و راه‌اندازى بنادر لوبيتو و بانگوئلا نيز منظور شده است.


شرکت‌هاى کشتيرانى دولتى Angonare-Linhas de Angola با شش کشتى و شرکت کشتيرانى دولتى Cabotang - Nacional Anglana با هفت کشتى در بنادر آنگولا و موزامبيک فعاليت مى‌کنند. شرکت دولتى حمل و نقل دريائى دور Empresa de Lobito و شرکت دولتى (SARL) Secil Maritima با شش کشتى نيز مشغول فعاليت هستند.


هوانوردى غير نظامى Linhas Aereas ed Angola-TAAG در کليه خطوط داخلي، منطقه‌اى و بين‌المللى مى‌باشد.