آفتاب

ذخیره ساز جریانی وانادیوم ریداکس (تعیین مکان و ظرفیت بهینه)



نفوذ سیستمهای ذخیره ساز انرژی به عنوان یک راه حل برای حل مشکلات پایداری سیستمهای قدرت در سالهای اخیر افزایش چشمگیری یافته است . نقش اصلی ذخیره سازها را می توان در افزایش نفوذ منابع انرژی تجدید پذیر ، تسطیح منحنی باز ، چیک سایی ، کمکم به کنترل فرکانس ، به تعویق انداختن توسعه خطوط انتقال ، کاهش نوسانات ولتاز، افزایش کیفیت توان و قابلیت اطمینان دانست . از این رو بر آن شدیم تا با مطالعه منابع معتبر علمی ، مطالعه موردی و استفاده از نرم افزارهای قوی مانند مناسب و جمع بندی تحقیقات در این رابطه ، کتابی را با عنوان «ذخیره سازهای انرژی در سیستم قدرت و تعیین مکان بهینه آنها» را چاپ و در اختیار دانشجویان و علاقه مندان این عرصه قرار دهیم .

یکی دیگر از مباحث مرتبط با ذخیره سازی انرژی که در سالهای اخیر مورد توجه بسیاری از محققان این عرصه قرار گرفته ، استفاده همزمان این ذخیره سازها در کنار منابع تولید پراکنده بوده است .
از آنجایی که کاربرد ذخیره سازهای انرژی در کنار برخی از منابع تولید پراکنده انرژی الکتریکی مانند نیروگاههای بادی و خورشیدی می تواند در بهبود پایداری سیستم قدرت و کاهش تلفات و همچنین تسطیح منحنی مصرف تاثیر بسزایی داشته باشد.
امید است با عنایت به توفیقات خداوند این موضوع را در جلد دوم کتاب ، مورد بحث و بررسی قرار دهیم .
 از آنجایی که اساتید بزرگ عرصه مهندسی برق که بنده افتخار شاگردی برخی از آنها را داشته ام ، هنوز در حیطه سیستمهای ذخیره کننده انرژی الکترویکی کتابی را به چاپ نرسانده اند .
نوشتن این کتاب با علم به بی سوادی خویش در قیاس با علم آن بزرگان ، کاری بسیارسخت بوده است .
امید است که توانسته باشم حق مطلب را ادا کرده و همچنان شاگرد محضر آن اساتید بزرگ باشم بر خود لازم می دانم در اینجا از تمام کسانی که سهمی در ایجاد انگیزه برای نوشتن و چاپ این کتاب داشته اند تشکر کنم.
از اساتید بزرگوارم ، از دانشجویان دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد بجنورد نهایت سپاسگزاری را دارم، و همچنین از تمام آینه سازان ایران عزیز که همواره تلاششان برای یادگیری .
امید بخش مسیر زندگیم بوده اند و تشکر می کنم از کارکنان انتشارات کلک سیمین و سرکار خانم پروانه خادمی که این کلام را به زیور تبع آراستند. 




وبگردی